Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

CD&V Lochristi dringt aan op overleg over eventuele fusiegesprekken met Wachtebeke

Lochristi/WachtebekeIs er een fusie op til tussen Wachtebeke en Lochristi? Die kogel is nog lang niet door de kerk, maar oppositiepartij CD&V Lochristi drong tijdens de gemeenteraad wel aan op een informeel overleg tussen alle partijfracties.

 1. Paradise Down by the Lake uitgesteld naar juli
  Beervelde

  Paradise Down by the Lake uitgesteld naar juli

  De tweede editie van Paradise Down by the Lake wordt uitgesteld naar juli, zo heeft de organisatie donderdag bekendgemaakt. Paradise Down by the Lake is het kleinschaligere concept van het ecologische festival Paradise City, dat jaarlijks in het Vlaams-Brabantse Perk (Steenokkerzeel) georganiseerd wordt. Down by the Lake zou normaal gezien van mei tot begin juni plaatsvinden aan het meer van het Kasteel van Beervelde in Oost-Vlaanderen.
 2. Toekomstplan met zes hefbomen om meer toeristen naar Meetjesland te lokken: “Stilte, rust en authenticiteit blijven voorop staan”
  PREMIUM
  Meetjesland

  Toekomst­plan met zes hefbomen om meer toeristen naar Meetjes­land te lokken: “Stilte, rust en authentici­teit blijven voorop staan”

  Toerisme Meetjesland pakt uit met een toekomstplan om tegen 2026 een pak meer toeristen naar de regio te lokken. Na anderhalf jaar onderzoek worden zes hefbomen naar voor geschoven, waarmee gewerkt zal worden. “Niet alleen door de gemeentebesturen en de logieshouders. Maar elke Meetjeslander moet mee in dit verhaal”, klinkt het. En wel zo.
 1. Eendjes springen uit nest de wijde wereld in
  Play

  Eendjes springen uit nest de wijde wereld in

 2. Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek
  Play

  Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek