Beschuldigde Mohamed Koukouh (met muts) tijdens de reconstructie.
Volledig scherm
PREMIUM
Beschuldigde Mohamed Koukouh (met muts) tijdens de reconstructie. © Jelle Houwen

Minuten na echtscheiding steekt man ex-vrouw dood met schroevendraaier: “Ze ging me pluimen”

Morgen begint voor het assisenhof in Brugge het proces tegen Mohamed Koukouh (71). Hij staat terecht voor de moord op zijn acht jaar jongere vrouw, Rita Waeles. Het slachtoffer had na 40 jaar samenleven genoeg van hun huwelijk en was kort na Nieuwjaar 2018 ingetrokken bij haar nieuwe Nederlandse vriend, in Friesland. Koukouh stak haar met één steek van een schroevendraaier dood op de parking van de familierechtbank in Veurne. De rechter had het scheidende koppel vlak voordien nog een compliment gegeven. Omdat ze “op een verstandige manier en zonder ruzie” uit elkaar gingen.

 1. ASSISEN. Vermeende minnaar van Isabelle (39) getuigt: “William beweerde ooit een van de kopstukken te zijn achter ontvoering van Vanden Boeynants”
  PREMIUM
  Diksmuide

  ASSISEN. Vermeende minnaar van Isabelle (39) getuigt: “William beweerde ooit een van de kopstukken te zijn achter ontvoering van Vanden Boeynants”

  Hij zag Isabelle graag, maar toch besliste zij bij William te blijven. Johny D.S. (47) uit Diksmuide had dan ook geen goed woord over voor de beschuldigde. “Hij kon door de alcohol nooit rechtstaan zonder hulp”, getuigde hij. “Ooit beweerde hij zelfs een van de kopstukken te zijn achter de ontvoering van Vanden Boeynants.”
 1. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond

 2. Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is
  Play

  Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is