Stockfoto's Politie
Volledig scherm
Stockfoto's Politie © Benny Proot

Man (28) drie weken na ongeval in Lo-Reninge overleden aan verwondingen: “Dankbaar voor al het plezier dat we samen hebben gehad”

Lo-ReningeDe 28-jarige man die drie weken geleden levensgevaarlijk gewond raakte bij een verkeersongeval in Lo-Reninge, is in het ziekenhuis bezweken aan zijn verwondingen. De verslagenheid bij familie en vrienden is groot. “Hartverscheurend dat we dat voortaan zonder jou verder moeten”, klinkt het bij zijn voetbalclub.

 1. Laurien (14) jaagt inbreker weg: “Hij stond plots naast me, in zijn motorpak, vlakbij mijn slaapkamer”
  PREMIUM

  Laurien (14) jaagt inbreker weg: “Hij stond plots naast me, in zijn motorpak, vlakbij mijn slaapkamer”

  Een tienermeisje uit de Westhoek werd donderdag de stuipen op het lijf gejaagd toen ze in de ouderlijke hoeve plots oog in oog stond met een inbreker. “Hij brabbelde iets onverstaanbaars toen ik ‘m vroeg wat hij deed in ons huis, op de bovenverdieping dan nog. Bijna viel hij ook van de trap, maar uiteindelijk vluchtte hij weg”, zegt Laurien Dequidt (14). De man sloeg ook elders toe. Hieronder het relaas van de feiten.
  Watou
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.