Bert Doom (20) stierf woensdag na een dappere strijd. De jongeman raakte zondagavond van de weg, nadat hij onwel werd achter het stuur.
Volledig scherm
PREMIUM
Bert Doom (20) stierf woensdag na een dappere strijd. De jongeman raakte zondagavond van de weg, nadat hij onwel werd achter het stuur. © rv

Bert (20) verliest dappere strijd nadat hij onwel wordt in auto: “Hij was net zó gelukkig met zijn liefje”

Lo-ReningeDe erg geliefde Bert Doom uit het West-Vlaamse Lo-Reninge, amper 20 jaar oud geworden, heeft zijn dappere strijd dan toch moeten staken. De jongeman raakte zondagavond van de weg af met zijn wagen door een ernstig medisch probleem. De verslagenheid is enorm bij familie en zijn vele vrienden. “Het breekt mijn hart om zonder Bert door te moeten gaan", zegt zijn beste vriend Wannes (19). 

 1. Deze leerlingen zullen scoren met hun eindwerk: “We renoveerden een houten plezierjacht uit 1969”
  PREMIUM
  Diksmuide

  Deze leerlingen zullen scoren met hun eindwerk: “We renoveer­den een houten plezier­jacht uit 1969”

  Bram Vanlerberghe (17) uit Jonkershove en Maxim Debergh (18) uit Zarren, leerlingen van ’t Saam Cardijn in Diksmuide, leveren een wel heel bijzonder eindwerk in. Ze renoveerden een plezierjacht en installeerden er domotica in. “Of het ook waterproof is, mogen de leerkrachten op 23 mei uittesten”, lachen de studenten Industriële Wetenschappen. Dit is ‘Vrouwe Brigitta’.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.