Bij de zomerbar kan je onder meer terecht voor cocktails.
Volledig scherm
Bij de zomerbar kan je onder meer terecht voor cocktails. © Geert De Rycke

WZC Sorgvliet sluit zomervakantie af met zomerbar

LinterOp vrijdag 26 augustus organiseert woonzorgcentrum Sorgvliet een zomerbar. Met het evenement willen ze de zomervakantie op een feestelijke manier afsluiten. Iedereen is welkom op het terras van ‘t Lancierke om te komen proeven van allerlei cocktails en mocktails.

 1. Superfan Brits Koningshuis kan uitvaart volgen vanop eerste rij in Hyde Park : “Keuze moeten maken maar dit wilde ik voor geen geld missen”
  Tienen

  Superfan Brits Konings­huis kan uitvaart volgen vanop eerste rij in Hyde Park : “Keuze moeten maken maar dit wilde ik voor geen geld missen”

  Bij het vernemen dat Queen Elisabeth overleden was, trok royaltyfan Tanja Niesten meteen alle registers open om naar Londen af te reizen. Geen eenvoudige klus, maar de dame kon toch nog een vlucht en hotel weten te boeken en zou dus het hele gebeuren van dichtbij weten te volgen. “Al is de drukte hier ongezien. Je kan niet gaan waar je wil, enkel de stroom volgen.”
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 3. Vader en zoon veroordeeld voor dealen op grote schaal: “Ik wilde mijn kind uit financiële problemen helpen”
  PREMIUM
  Lede/Haaltert/Erpe-Mere

  Vader en zoon veroor­deeld voor dealen op grote schaal: “Ik wilde mijn kind uit financiële problemen helpen”

  “Geef in de toekomst je zoon maar wat andere raad”. Dat sneerde de Dendermondse rechter maandag nog naar vader Eddy B. uit Lede. Die werd samen met zijn zoon Neil en nog twee andere betrokkenen veroordeeld voor dealen van drugs op grote schaal. Vader Eddy minimaliseerde zijn rol - “Ik ben trucker, scheidsrechter én heb een flexi-job, ik heb geen tijd om fulltime met drugs bezig te zijn” -, maar werd door het parket tóch aanzien als het hoofd van de bende.
 4. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.