Cindy met haar zoon Tristan en hun hond Aiko, die nipt kon ontsnappen uit de handen van een dief.
Volledig scherm
PREMIUM
Cindy met haar zoon Tristan en hun hond Aiko, die nipt kon ontsnappen uit de handen van een dief. © Bollen

Cindy zoekt getuigen van poging diefstal van haar Engelse cocker: “Hij was Aiko al over de tuinmuur aan het tillen aan zijn oren”

LinterCindy Govaerts uit Overhespen bij Linter beleefde donderdag bijna een filmscène, maar dan wel eentje uit een zeer slechte film. “Een man probeerde onze Engelse cocker Aiko te stelen. Gelukkig konden onze andere hond Wodan en ikzelf het op het laatste nippertje voorkomen. Hij vluchtte weg met een zilvergrijze Citroën bestelwagen.”

 1. Twee vrachtwagens en auto betrokken bij ongeval
  Tienen

  Twee vrachtwa­gens en auto betrokken bij ongeval

  Op de Westelijke Ring in Tienen is dinsdagvoormiddag rond 11.25 uur een ongeval gebeurd waarbij een wagen en twee vrachtwagens betrokken raakten. Een 84-jarige man uit Zandhoven kwam van de Leuvenselaan en reed de Westelijke Ring op, maar zag een aankomende vrachtwagen niet. Door de klap die volgde, werd zijn auto weggeslingerd die vervolgens een andere vrachtwagen raakte die uit de tegenovergestelde richting kwam. De chauffeurs van de vrachtwagens, een 25-jarige man uit Linter en een 62-jarige man uit Nieuwerkerken, bleven ongedeerd. De bejaarde man uit Zonhoven raakte gewond aan de hand. Een ambulance kwam ter plaatse maar de man wilde niet naar het ziekenhuis. De hulpverleners dienden de man vervolgens de eerste zorgen ter plaatse toe. Door het ongeval kwam er heel wat olie op de rijbaan, die door de brandweer werd opgekuist.
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo