Hier op deze locatie zal het ‘project 2020' gerealiseerd worden.
Volledig scherm
Hier op deze locatie zal het ‘project 2020' gerealiseerd worden. © Foto Bollen

Alle noodzakelijke gronden voor realisatie van het ‘project 2020' zijn verworven. “We gaan nu over tot aanstelling van studiebureau”

De eerste fase van het dossier voor de realisatie van een sport-en recreatiecomplex, het zogenaamde ‘project 2020’, is achter de rug. Het laatste belangrijke stukje grond werd door de gemeente verworven. “Nu kunnen we overgaan tot de aanstelling van een studiebureau”, zegt burgemeester Marc Wijnants (CD&V).

0 reacties

 1. Op zoek naar een moederdagcadeau? Zet je mama in de bloemetjes met één van deze 10 lokale Hagelandse geschenken
  PREMIUM
  Aarschot - Tienen

  Op zoek naar een moederdag­ca­deau? Zet je mama in de bloemetjes met één van deze 10 lokale Hagelandse geschenken

  Kamp je met keuzestress of heb je nog geen enkel idee hoe je moeder te verrassen? Geen nood, wij helpen je graag een handje met onze Hagelandse tips. De Oost-Brabantse ondernemers hebben niet stil gezeten en kwamen met veel creativiteit voor de dag om hun producten of diensten af te stemmen op Moederdag. Voor elke moeder vonden we wat wils: zoet, hartig en zelfs bloemig. Sta je liever zelf in voor een culinaire attentie? Dan kan je nog steeds een wijntje schenken of een ontspannende massage cadeau doen. Aan jou de keuze!
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. 97 procent van bestuurders houden zich aan snelheidslimiet tijdens flitsmarathon
  Tienen/Landen/Hoegaarden/Linter/Zoutleeuw

  97 procent van bestuur­ders houden zich aan snelheids­li­miet tijdens flitsmara­thon

  Politiezone Getevallei deed mee aan de flitsmarathon die op woensdag 21 april om 6 uur van start ging en duurde tot deze ochtend 6 uur. Tijdens deze 24 uur werden er in de ganse politiezone op verschillende plaatsen snelheidscontroles uitgevoerd. Het doel van deze flitsmarathon is om een mentaliteitswijziging bij bestuurders teweeg te brengen om zich steeds aan de voorgeschreven snelheid te houden.
 1. Eendjes springen uit nest de wijde wereld in
  Play

  Eendjes springen uit nest de wijde wereld in

 2. Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek
  Play

  Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek