Hier op deze locatie zal het ‘project 2020' gerealiseerd worden.
Volledig scherm
Hier op deze locatie zal het ‘project 2020' gerealiseerd worden. © Foto Bollen

Alle noodzakelijke gronden voor realisatie van het ‘project 2020' zijn verworven. “We gaan nu over tot aanstelling van studiebureau”

De eerste fase van het dossier voor de realisatie van een sport-en recreatiecomplex, het zogenaamde ‘project 2020’, is achter de rug. Het laatste belangrijke stukje grond werd door de gemeente verworven. “Nu kunnen we overgaan tot de aanstelling van een studiebureau”, zegt burgemeester Marc Wijnants (CD&V).

0 reacties

  1. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

    Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

    Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.