Glenn Roggeman van AED-Studios benadrukte een maand geleden al dat zijn enorme hallen leegstaan: "Organiseer hier een vaccinatiedorp alsjeblief"
Volledig scherm
PREMIUM
Glenn Roggeman van AED-Studios benadrukte een maand geleden al dat zijn enorme hallen leegstaan: "Organiseer hier een vaccinatiedorp alsjeblief" © Benoit De Freine

Wel of geen grootschalig vaccinatiedorp in AED Studios? “Entertainmentsector kan van vaccineren tenminste een feest(je) maken”

LINTEen maand geleden stelde AED Studios in Lint zich kandidaat als grootschalig vaccinatiecentrum. De filmstudio’s hebben naar eigen zeggen alle ruimte, infrastructuur, middelen, knowhow en mobiliteit om tot tienduizend mensen per dag te ontvangen. Het bedrijf hekelt nog steeds geen duidelijk antwoord gekregen te hebben van Zorg en Gezondheid. “Er wordt gewerkt aan instructies voor lokale besturen”, klinkt het daar. “Ze kunnen daarna samenwerken met partners naar keuze.”

 1. Leegstaand AED Studios stelt zich kandidaat als vaccinatiedorp: “Wij hebben de plaats, de infrastructuur en de technische knowhow”
  LINT

  Leegstaand AED Studios stelt zich kandidaat als vaccinatie­dorp: “Wij hebben de plaats, de infrastruc­tuur en de technische knowhow”

  Epidemioloog Pierre Van Damme hintte donderdag al dat men mogelijk beroep wil doen op de evenementensector voor het opbouwen en in goede banen leiden van vaccinatiecentra. AED Studios in Lint is de professor een stap voor en reikt nu de hand al uit: “Wij hebben de ruimte, de infrastructuur en de knowhow: maak van onze filmstudio’s vaccinatiedorpen, alsjeblief.”
 1. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"

 2. Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is
  Play

  Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is