Het drama voltrok zich op 27 juli dit jaar in woonzorgcentrum Zonnestraal in Lint.
Volledig scherm
PREMIUM
Het drama voltrok zich op 27 juli dit jaar in woonzorgcentrum Zonnestraal in Lint. © Google StreetView

Vrouw van 89 door ‘’familievriend verkracht in woonzorgcentrum: “Over 12 dagen wordt haar euthanasievraag uitgevoerd”

LintTien jaar effectief. Het openbaar ministerie was niet mals voor Kris M. (36). Hij was de man die deze zomer een 89-jarige vrouw verkrachtte in haar kamer in wzc Zonnestraal in Lint. De vrouw is zo getraumatiseerd dat ze een euthanasie-aanvraag indiende. Een familielid legde uit waarom de feiten hen zo zwaar vallen. “Wij kennen hem al sinds hij een peuter was”.

 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.