Het drama voltrok zich op 27 juli dit jaar in woonzorgcentrum Zonnestraal in Lint.
Volledig scherm
PREMIUM
Het drama voltrok zich op 27 juli dit jaar in woonzorgcentrum Zonnestraal in Lint. © Google StreetView

Vrouw van 89 door ‘’familievriend verkracht in woonzorgcentrum: “Over 12 dagen wordt haar euthanasievraag uitgevoerd”

LintTien jaar effectief. Het openbaar ministerie was niet mals voor Kris M. (36). Hij was de man die deze zomer een 89-jarige vrouw verkrachtte in haar kamer in wzc Zonnestraal in Lint. De vrouw is zo getraumatiseerd dat ze een euthanasie-aanvraag indiende. Een familielid legde uit waarom de feiten hen zo zwaar vallen. “Wij kennen hem al sinds hij een peuter was”.

 1. Vastgoedkantoor Immodôme officieel geland in art-nouveaupand in Lier: “We willen scoren met onze architectuurwandelingen”
  Lier

  Vastgoed­kan­toor Immodôme officieel geland in art-nouveau­pand in Lier: “We willen scoren met onze architec­tuur­wan­de­lin­gen”

  Op donderdag 26 januari opent vastgoedkantoor Immodôme officieel de deuren van het nieuwe kantoor in Lier voor het grote publiek. Het art-nouveaupand op de hoek van de Berlaarsestraat en het Kluizeplein past perfect binnen hun ideologie van residentieel vastgoed met architecturale, historische of esthetische meerwaarde. Kunstenaars zoals Tom Andries krijgen de kans hun werk in het kantoor op te hangen. Katrien De Laet leidt het kantoor in Lier: “Het is een uitdaging voor mij om de stad te leren kennen.”
 1. Drugscrimineel ‘Flash’ krijgt 5 jaar cel voor ontvoering en foltering van havenarbeider
  PREMIUM

  Drugscrimi­neel ‘Flash’ krijgt 5 jaar cel voor ontvoering en foltering van havenarbei­der

  Drie mannen hebben van de correctionele rechtbank van Antwerpen woensdag celstraffen tot vijf jaar en boetes tot 20.000 euro gekregen voor het klemrijden en bedreigen van een havenarbeider. Opdrachtgever Yannick W., bijgenaamd ‘Flash’, kreeg 5 jaar cel. Uit onderschepte Sky ECC-communicatie bleek dat ze hem wilden ontvoeren en mogelijk zelfs martelen om hem zo tot medewerking te dwingen bij de invoer van verdovende middelen.