Vaccinatiecentrum ZORA in Lint.
Volledig scherm
Vaccinatiecentrum ZORA in Lint. © Benoit De Freine

Vaccinatiecentrum in AED Studios sluit op 15 oktober, prikken worden daarna in Mortsel gezet

ZORANet zoals andere vaccinatiecentra overal ten lande sluit ZORA in AED Studios weldra de deuren. De laatste prik wordt gezet op 15 oktober, nadien wordt er gevaccineerd op de Sint-Jozefcampus in Mortsel. “Meer dan 93% van de volwassenen werd gevaccineerd en de cijfers van de jeugd stijgen nog elke dag.”

 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.