Het vaccineren in AED Studios is nog niet voorbij.
Volledig scherm
Het vaccineren in AED Studios is nog niet voorbij. © Benoit De Freine

Vaccinatiecentrum blijft nog tot einde van het jaar in AED Studios (en dus níet tot 15 oktober)

ZORAHet vaccinatiecentrum van de eerstelijnszone Zuidoostrand Antwerpen (ZORA) bij AED Studios in Lint sluit dan toch niet de deuren op 15 oktober. 18.000 inwoners uit Mortsel, Boechout, Edegem, Lint, Kontich en Hove krijgen namelijk een derde prik. AED Studios blijft dus de beste plek om die logistieke uitdaging aan te gaan. Ook kinderen die nog gevaccineerd moeten worden, zijn dus welkom bij AED, en niet bij Sint-Jozef in Mortsel, zoals eerder gepland was.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. RONDVRAAG. Ranst gaat aantal publieke laadpalen uitbreiden: “Maar ze moeten efficiënt gebruikt worden, dus niet op elke hoek eentje”

  RONDVRAAG. Ranst gaat aantal publieke laadpalen uitbreiden: “Maar ze moeten efficiënt gebruikt worden, dus niet op elke hoek eentje”

  Ook Ranst zet in op het vergroenen van de Vlaamse wegen. En daar maakt het installeren van publieke laadpalen voor elektrische auto’s ook een groot deel van uit. Voor een minimum van 0,55 euro/kwh zal de Ranstenaar in de nabije toekomst zijn wagen ‘op straat’ kunnen opladen. Maar hoe talrijk zullen die laadpalen precies aanwezig zijn? “Er zal geen nieuwe worden geplaatst als er al eentje te vinden is op 250 meter wandelafstand.”
  Ranst