Laurence Sneyers (37) en Philippe Van der Linden (39) klinken alvast op een mooie zomer in L'indenhof.
Volledig scherm
Laurence Sneyers (37) en Philippe Van der Linden (39) klinken alvast op een mooie zomer in L'indenhof. © Benoit De Freine

Philippe (39) en Laurence (37) mogen opnieuw zomerbar L’indenhof uitbaten: “Deze keer hopelijk mét feest”

LINTDe lightversie van L’indenhof vorige zomer krijgt een vervolg. Het koppel Philippe Van der Linden (39) en Laurence Sneyers (37) mag al zeker drie zomers lang de speeltuin in het Gemeentepark inpalmen voor hun zomerbar. “Laagdrempelig, met gezond eten en drinken maar vooral om te dansen. Áls het mag.”

 1. Organisatoren Lierse zomerevents reageren terughoudend op Zomerplan: van “lightversie” over “afwachten” tot “afgelasting”
  PREMIUM
  Lier

  Organisato­ren Lierse zomere­vents reageren terughou­dend op Zomerplan: van “lightver­sie” over “afwachten” tot “afgelas­ting”

  Het Overlegcomité stelde begin deze week via het zogenaamde Zomerplan enkele versoepelingen in het vooruitzicht voor de evenementensector. Dat wil echter niet zeggen dat de zomerse activiteitenkalender in Lier weer helemaal normaal gaat ogen. Een rondvraag bij de organisatoren van een paar middelgrote Lierse events leverde verschillende terughoudende antwoorden op; corona blijft duidelijk een factor die meespeelt bij de planning. Een stand van zaken op dit moment.
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan