Johan Van der Heyden uit Lint is nog altijd spoorloos.
Volledig scherm
Johan Van der Heyden uit Lint is nog altijd spoorloos. © Politie Roosendaal

Opnieuw onderzoek naar vermiste loodgieter, zonen van verdachte geven gedetailleerde getuigenis: “Hij werd verbrand op kampvuur”

De vermiste loodgieter Johan Van der Heyden (56) uit Lint is gruwelijk vermoord. Hij werd in stukken gesneden en in een vuurton gegooid. Een verdachte zou de verkoolde resten later in het water hebben gegooid. Dat verklaarden de twee zonen  (16 en 17 jaar) van verdachte Wanda V.R. Deze ochtend is de politie opnieuw een onderzoek gestart in een woning in het Nederlandse Steenbergen.

13 reacties

 • Elisa deJong

  2 jaar geleden
  Horror, hoe diep ben je gezonken, als je zo’n gruweldaad überhaupt kúnt doen... on begrijpelijk ... sterkte aan de rouwenden.
 • Marc Vernimmen

  2 jaar geleden
  De wereld is niet anders dan in de middeleeuwen , alleen denken er veel dat de moorden in CSI new york en andere series normaal zijn en beginnen te copycatte
 • guy vermeulen

  2 jaar geleden
  Allemaal die kerels die er van weten levenslang in gevang en water en droog brood geven. En dat is nog een te lichte straf. Ben ik blij dat ik bijna niet buiten kom. Wat een slechte mensen lopen hier allemaal rond. Niemand vertrouw ik nog. Had hij ook zijn verstand gebruikt en er nooit naar toe geweest was dit ook niet gebeurd.
 • Chrisje Van Staeyen

  2 jaar geleden
  In wat voor een land leven wij ...
 • nancy dejonge

  2 jaar geleden
  wie zo'n daden uitvoert op dieren, wordt tot strenge gevangenis veroordeeld( al dan niet vrij na korte periode) ..voor zulke daden komt men er waarschijnlijk van af met een vrijspraak door procedure fouten! ..Het enige dat hier kan gebeuren is minimum 30 jaar EFFECTIEVE gevangenis straf met dwangarbeid !
 1. Sterrenchefs van Hertog Jan openen nu ook Bar Bulot in Botanic
  ANTWERPEN

  Sterren­chefs van Hertog Jan openen nu ook Bar Bulot in Botanic

  Sterrenchefs Gert De Mangeleer en Joachim Boudens openen donderdag Bar Bulot naast hun Hertog Jan in Botanic aan het Mechelseplein. Bar Bulot zag in 2019 het levenslicht in Brugge als seafoodrestaurant maar groeide uit tot een zaak waar ook vleesliefhebbers aan hun trekken komen. In 2021 ontving Bar Bulot een Michelinster en werd het brasserie van het jaar volgens Gault&Millau. Nu is er dus ook een Bar Bulot in de Koekenstad.
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.