Groen en sp.a opnieuw samen naar verkiezingen

 1. Griet (26) en Timon (29) geven toevallige ontmoetingen een duwtje in de rug: “We missen spontaan nieuwe mensen leren kennen”
  ANTWERPEN/GENT

  Griet (26) en Timon (29) geven toevallige ontmoetin­gen een duwtje in de rug: “We missen spontaan nieuwe mensen leren kennen”

  Het concept ‘ik, jij, wij(n)’ van de twee Gentse vrienden Griet Priem (26) en Timon Van De Voorde (29) komt voor het eerst naar Antwerpen. Twee onbekenden kopen elk een halve fles wijn - voor de gezelligheid - en worden aan elkaar gekoppeld voor een leuke ontmoeting met een glas. “We missen het om op café te gaan en aan de praat te geraken met iemand aan de toog, of om iemand te leren kennen op een feestje.”
 2. Verzetsheld Staf Van Boeckel speelt hoofdrol in roman van kleindochter Gretel: “Pappie wou nooit spreken over de oorlog, maar ik moest dit boek schrijven”
  Lier

  Verzets­held Staf Van Boeckel speelt hoofdrol in roman van kleindoch­ter Gretel: “Pappie wou nooit spreken over de oorlog, maar ik moest dit boek schrijven”

  Schrijfdocente Gretel Van den Broek uit Lier heeft een roman geschreven die is gebaseerd op het leven van de Lierse verzetsheld Staf Van Boeckel zaliger. Van Boeckel is de grootvader van Gretel (en van zanger/presentator Bart Peeters). “De pappie was altijd zo vriendelijk en goedlachs. Als je dan weet welke gruwel hij heeft meegemaakt…”, vertelt kleindochter Gretel.
 1. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?

 2. Zetten Hanne en Dave een punt achter hun huwelijk of niet?
  Play
  Blind Getrouwd

  Zetten Hanne en Dave een punt achter hun huwelijk of niet?