Illustratiefoto
Volledig scherm
Illustratiefoto © Het Gasthuis

Gratis filmvertoning in openlucht en optreden Pokahontas

LintFilmliefhebbers kunnen op vrijdag 26 augustus hun hart ophalen. Op het grasveld achter OC De Witte Merel is er een filmavond in openlucht. De avond wordt geopend met een akoestisch concert van de Neil Young tributeband Pokahontas.

 1. Griet, Joeri, Arnout en Janne zijn de béste buren van Mortsel: “Ze houden met z’n allen een oogje in het zeil bij buurman Jos (95)”
  MORTSEL

  Griet, Joeri, Arnout en Janne zijn de béste buren van Mortsel: “Ze houden met z’n allen een oogje in het zeil bij buurman Jos (95)”

  Die ene buur waar je op eender welk moment bij terecht kan en altijd klaar staat om te helpen. Het is die persoon waar de stad Mortsel dit jaar opnieuw naar op zoek ging voor de verkiezing Beste Buren. Dit jaar gaat het niet om één persoon maar om een heel gezin. “Griet, Joerie, Arnout en Janne van Steenakker staan altijd paraat om hun buurman, weduwnaar Jos (95), te helpen.”
 2. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.