Vorig jaar was Willy Sommers ook te gast op Studio Schlager.
Volledig scherm
Vorig jaar was Willy Sommers ook te gast op Studio Schlager. © Studio Schlager

Avondje vol polonaises in AED met Willy Sommers en Get Ready

Willy Sommers, Bart Kaëll en Get Ready op dezelfde affiche? Wie het beste van muzikaal Vlaanderen bij elkaar wil zien, zakt zaterdag 28 september maar beter af naar de filmstudio’s van AED in Lint. Met de tweede editie van Studio Schlager wil de organisatie nóg meer volk en nóg meer polonaises.

  1. Pas op zijn 15de voor het eerst naar school, nu is ex-vluchteling Sahadi (32) zelf directeur: “Met dank aan leerkrachten die zich jarenlang voor mij hebben ingezet”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    Pas op zijn 15de voor het eerst naar school, nu is ex-vluchte­ling Sahadi (32) zelf directeur: “Met dank aan leerkrach­ten die zich jarenlang voor mij hebben ingezet”

    Hij was al vijftien (!) jaar toen hij de allereerste schooldag van zijn leven meemaakte. Nog eens zestien jaar later werd hij zelf directeur van een kleuter- en lagere school. Ontmoet Sahadi Daria (32), van Afghaans vluchteling tot schooldirecteur op het Antwerpse Linkeroever. “De leerkrachten die zich jarenlang voor mij hebben ingezet, hebben me overtuigd zelf opvoeder te worden”