Fanny Appes werd aangevallen door haar ex-partner. De man viel haar aan met een mes op de trein.
Volledig scherm
PREMIUM
Fanny Appes werd aangevallen door haar ex-partner. De man viel haar aan met een mes op de trein. © Mozkito / RV

Vrouw die op trein werd neergestoken door ex-partner reageert: “Ik vreesde dat dit op een dag zou gebeuren”

Een 41-jarige man heeft donderdagochtend zijn ex-partner, Fanny Appes, aangevallen met een mes op de trein ter hoogte van Linkebeek. De politie is momenteel op zoek naar hem. Fanny werd naar het ziekenhuis overgebracht. “Vandaag ben ik ontsnapt, maar hij had me kunnen vermoorden”, getuigt het slachtoffer dat maandenlang werd lastiggevallen door haar ex. Vorige maand nog slaakte ze een hulpkreet op Facebook nadat haar ex-partner haar op straat lastig viel. “Ik ben moe, help me alsjeblieft”, zo schreef ze bij videobeelden van het voorval. 

23 reacties

 • Jef Denijs

  1 jaar geleden
  En justitie blunderde voort... Wat moet men hier doen alvorens je opgesloten wordt ?
 • Angelo Cabooter

  1 jaar geleden
  Hij had al veel eerder in de gevangenis moeten zitten wegens stalking. Maar nee, eerst wachten ze tot het slachtoffer wordt verwond of wordt vermoord. Ik hoop dat hij een EFFECTIEVE gevangenisstraf krijgt van 20 jaar wegens poging tot moord met voorbedachte rade!!!!!!!!!!!!!!!!
 • paul van de velde

  1 jaar geleden
  En tracht zekerst niet jou zelf te verdedigen want dan weet de politie jou wel te vinden hoor. Ze pakken jou dan nog eens zo hard aan.
 • Lieve Geyter

  1 jaar geleden
  Als justitie niks doet gaan mensen hun straks bewapenen en hun vergunning halen bij de provincie gouverneur. Er gaan meer slachtoffers vallen.
 • GISLAIN GOSSEYE

  1 jaar geleden
  De schuld ligt helemaal niet bij de politie maar wel bij de personen die de wetten maken en daar moeten er initiatieven genomen worden.
 1. Mensensmokkelbende randt vrouwelijke slachtoffers aan: tot 8 jaar cel gevorderd
  Brussel

  Mensensmok­kel­ben­de randt vrouwelij­ke slachtof­fers aan: tot 8 jaar cel gevorderd

  Negen Soedanezen die deel zouden hebben uitgemaakt van een bende mensensmokkelaars riskeren tot 8 jaar cel. De beklaagden zouden minstens vanaf december 2019 transmigranten geronseld hebben in het Brusselse Maximiliaanpark om ze naar een snelwegparking vlak bij het Groot-hertogdom Luxemburg te brengen en ze daar op vrachtwagens naar het Verenigd Koninkrijk te zetten. Een aantal leden van de organisatie zou ook vrouwelijke slachtoffers aangerand en bedreigd hebben.
 2. Asbestvervuiling na inferno: twee scholen en twee kinderdagverblijven geëvacueerd, omwonenden moeten binnenblijven
  Sint-Pieters-Leeuw
  2

  Asbestver­vui­ling na inferno: twee scholen en twee kinderdag­ver­blij­ven geëvacu­eerd, omwonenden moeten binnenblij­ven

  De gevolgen van de grote industriebrand in Sint-Pieters-Leeuw van donderdagnacht tonen zich. Alle leerlingen van twee scholen zijn vrijdagochtend terug naar huis gestuurd en omwonenden in een straal van vijfhonderd meter mogen hun woning niet verlaten. Dit omdat er heel wat asbest is vrijgekomen bij de brand. Ook het gemeentelijke rampenplan werd vrijdagochtend afgekondigd.
 1. Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel
  Play
  bizar

  Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel

 2. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"