Fanny Appes werd aangevallen door haar ex-partner. De man viel haar aan met een mes op de trein.
Volledig scherm
PREMIUM
Fanny Appes werd aangevallen door haar ex-partner. De man viel haar aan met een mes op de trein. © Mozkito / RV

Vrouw die op trein werd neergestoken door ex-partner reageert: “Ik vreesde dat dit op een dag zou gebeuren”

Een 41-jarige man heeft donderdagochtend zijn ex-partner, Fanny Appes, aangevallen met een mes op de trein ter hoogte van Linkebeek. De politie is momenteel op zoek naar hem. Fanny werd naar het ziekenhuis overgebracht. “Vandaag ben ik ontsnapt, maar hij had me kunnen vermoorden”, getuigt het slachtoffer dat maandenlang werd lastiggevallen door haar ex. Vorige maand nog slaakte ze een hulpkreet op Facebook nadat haar ex-partner haar op straat lastig viel. “Ik ben moe, help me alsjeblieft”, zo schreef ze bij videobeelden van het voorval. 

23 reacties

 • Jef Denijs

  3 jaar geleden
  En justitie blunderde voort... Wat moet men hier doen alvorens je opgesloten wordt ?
 • Angelo Cabooter

  3 jaar geleden
  Hij had al veel eerder in de gevangenis moeten zitten wegens stalking. Maar nee, eerst wachten ze tot het slachtoffer wordt verwond of wordt vermoord. Ik hoop dat hij een EFFECTIEVE gevangenisstraf krijgt van 20 jaar wegens poging tot moord met voorbedachte rade!!!!!!!!!!!!!!!!
 • paul van gele

  3 jaar geleden
  En tracht zekerst niet jou zelf te verdedigen want dan weet de politie jou wel te vinden hoor. Ze pakken jou dan nog eens zo hard aan.
 • Sara Peeters

  3 jaar geleden
  Als justitie niks doet gaan mensen hun straks bewapenen en hun vergunning halen bij de provincie gouverneur. Er gaan meer slachtoffers vallen.
 • GISLAIN GOSSEYE

  3 jaar geleden
  De schuld ligt helemaal niet bij de politie maar wel bij de personen die de wetten maken en daar moeten er initiatieven genomen worden.
 1. Dalle en Gatz leggen eerste steen van nieuwbouw Academie Sint-Agatha-Berchem
  Sint-Agatha-Berchem

  Dalle en Gatz leggen eerste steen van nieuwbouw Academie Sint-Agat­ha-Ber­chem

  In de Dr. Charles Leemansstraat hebben Brussels minister Sven Gatz, Vlaams minister voor Brussel Benjamin Dalle en burgemeester van Sint-Agatha-Berchem Christian Lamouline de eerste steen gelegd voor de nieuwbouw van de Nederlandstalige Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Sint-Agatha-Berchem. De nieuwe vestiging moet een oplossing bieden aan het tekort aan lokalen waarmee de academie momenteel kampt.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Na rellen van zondag neemt Brusselse politie geen enkel risico: “Deze keer zullen we wél zichtbaar aanwezig zijn”
  PREMIUM
  Brussel

  Na rellen van zondag neemt Brusselse politie geen enkel risico: “Deze keer zullen we wél zichtbaar aanwezig zijn”

  Zowel België als Marokko spelen morgen om 16 uur hun derde en allesbeslissende wedstrijd in de groepsfase van het WK. Ook naast het veld is de spanning opnieuw te snijden. Terwijl de nasleep van de rellen van zondag nog voelbaar is in de hoofdstad, zet de Brusselse politie zich opnieuw schrap. Deze keer met nóg meer maatregelen, want de ordediensten zullen in tegenstelling tot zondag nu massaal aanwezig zijn op het terrein.