Fée en de urne.
Volledig scherm
PREMIUM
Fée en de urne. © Rv

Urne met as van hond gestolen uit auto, baasjes Yves (77) en Lucie (80) kapot van verdriet: “We willen ons vriendje terug”

Linkebeek/GanshorenYves Demaecker (77) en Lucie Nicolini (80) uit Linkebeek zijn de wanhoop nabij nadat de urne met daarin de as van hun geliefde viervoeter Fée (14) werd gestolen. Dat gebeurde in Ganshoren uit de auto van hun dierenarts. Yves is geen onbekende in de regio, al zeker niet omdat hij met de Civiele Bescherming tot in Turkije bij een aardbeving vermiste personen ging opsporen. “Ik wil mijn vriendje terug”, snikt hij. “Nadat mijn andere hondje overleed belandde ik al in het ziekenhuis met een depressie.”

6 reacties

 • Jos Hill

  2 maanden geleden
  robert broes, Wat gemeen jou reactie zeg eens wat die mensen verkeerd doen door van een dier te hebben gehouden. Yves en Lucie jullie liefde voor Fée is prachtig jullie hebben heel zijn leven van hem gehouden en hem een waardig afscheid gegeven, ik begrijp het maar die urne maakt geen verschil de herinnering aan hem is veel meer waard ,veel sterkte .
 • Bern Vermeulen

  2 maanden geleden
  mr robert boers, als u zelf nog geen hond hebt gehad dan kan u daarover niet meespreken, ik hoop dat u met uw ingesteldheid nooit een hond houd want een hond verdient een baasje die hem levenslang verzorgd, ik heb meer liefde van mijn hond dan van sommige mensen, honden zijn eerlijk, mensen daarentegen niet altijd, maar on topic, meestal denken dieven dat in een urne juwelen worden bewaard, wat sommige mensen wel eens durven doen, bij inbraken zijn urnes dan ook gewoon uitgestrooid.
 • jan swaenen

  2 maanden geleden
  Wat een slechte mensen op de aardbol, bah. Hopelijk vinden ze Fee nog terug. Het is verschrikkelijk om zelfs na alle goed jaren je maatje te moeten afgeven. Spijtig dat een hondenleven zo kort is. Prachtige dieren en onvoorwaardelijke maatjes.
 • robert broes

  2 maanden geleden
  ongelooflijk dat zulke zaken zo een groot belang hebben , dat komt omdat niemand geen kinderen wil hebben, spijtig genoeg sterven op de wereld alle dagen duizenden kinderen van de honger . een hond is dus belangrijker dan een kind , ongelooflijk 
 • RON PLATTEEUW

  2 maanden geleden
  Hopelijk wordt de urne teruggevonden , mijn bewondering voor deze mensen omdat die zo van hun huisdier houden ! respect ! veel moed aan de eigenaars ! hopelijk worden de dieven gevat .
 1. Dubbel zoveel bezoekers in provinciedomein tijdens kerstvakantie
  Beersel

  Dubbel zoveel bezoekers in provincie­do­mein tijdens kerstvakan­tie

  De strenge coronaregels leverden het provinciedomein van Huizingen tijdens de kerstvakantie een pak maar bezoekers op. Er werden dit keer 12.113 bezoekers geteld tijdens de schoolvakantie, terwijl er dat vorig jaar 4.960 waren. Dat aantal zit in stijgende lijn want in 2018 werden er ‘maar’ 3.647 bezoekers geteld. De toegang tot het domein is buiten het hoogseizoen gratis. Omdat er amper activiteiten georganiseerd worden tijdens deze coronacrisis is een bezoekje aan het domein dan ook één van de voor de hand liggende uitstapjes voor kinderen. De attracties zijn gesloten maar er kan wel gewandeld worden en ook de dieren kunnen bezocht worden.
 1. Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit
  Play

  Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit

 2. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis