Wout Van Aert vereeuwigd op het wegdek in Lille.
Volledig scherm
Wout Van Aert vereeuwigd op het wegdek in Lille. © RV

Wout Van Aert vereeuwigd op het wegdek in Lille: “Echt, nu moet ik bij het trainen elke keer op mijn eigen kop zien?”

Wout Van Aert heeft er een puike Tour de France opzitten en dat bracht Linda Merckpoel op het idee om hem eens te verrassen. Samen met de mannen van Puncheur, een gezelschap van streetart-artiesten, brachten ze een levensgrote graffititekening van Wout aan op het wegdek in Heerle, niet ver van zijn woning. 

 1. Daling van aantal besmettingen in Lille op dinsdag 20 oktober

  Daling van aantal besmettin­gen in Lille op dinsdag 20 oktober

  In Lille zijn er op één dag 7 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 9. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 41 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Lille op 248 te liggen. Omdat Lille meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 2. Levensloop Neteland 2021 vindt plaats in Vorselaar:
‘Bartel Van Riet, Bart Wellens en Erik Goris zijn slechts een greep uit de vele bekende Peters en Meters voor het event’
  Vorselaar + Grobbendonk

  Levensloop Neteland 2021 vindt plaats in Vorselaar: ‘Bartel Van Riet, Bart Wellens en Erik Goris zijn slechts een greep uit de vele bekende Peters en Meters voor het event’

  In Vorselaar werd vrijdagnamiddag de nieuwe editie van Levensloop Neteland voorgesteld die in oktober van volgend jaar zal doorgaan in het Kasteeldorp. Burgemeester Lieven Janssens kon alvast uitpakken met enkele straffe meters en peters voor het event. Onder meer Bartel Van Riet, Bart Wellens en Erik Goris beloofden hun medewerking aan Levensloop Neteland 2021.
 1. Afscheid van oud-burgemeester Marcel Hendrickx (85), een grote mijnheer: “Hij heeft Turnhout op de kaart gezet”
  PREMIUM
  Turnhout

  Afscheid van oud-burgemees­ter Marcel Hendrickx (85), een grote mijnheer: “Hij heeft Turnhout op de kaart gezet”

  De politiek in Turnhout is in rouw na het overlijden van oud-burgemeester Marcel Hendrickx (85). Niet alleen bij CD&V wordt getreurd om zijn dood. Ook door zijn politieke tegenstanders werd Marcel gewaardeerd, als mens én als politieker. Hij overleed maandag aan de gevolgen van longkanker. “Marcel was zoveel meer dan alleen de Vrij-dagen”, klinkt het.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'