Een beeld uit de Begonialaan vorig jaar.
Volledig scherm
Een beeld uit de Begonialaan vorig jaar. © RV / Laura Van Hasselt

Wie maakt de meest sfeervolle straat in Lille?

LilleDe gemeente Lille organiseert in de maand december opnieuw de wedstrijd ‘Sfeervolle straten’. Inwoners worden uitgedaagd om hun straat zo sfeervol mogelijk aan te kleiden. De straat die wint valt in de prijzen, want alle gezinnen krijgen dan een Lilse cadeaubon van 10 euro.

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Bart Kolen blijft twee jaar langer bij Wezel: “Het project van de club spreekt mij heel hard aan”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Bart Kolen blijft twee jaar langer bij Wezel: “Het project van de club spreekt mij heel hard aan”

  Vanaf volgend weekend barst in eerste provinciale de titelstrijd opnieuw los. Bij Wezel, dat samen met Kontich het klassement aanvoert, wordt eveneens werk gemaakt van de toekomst. Vorige week maakte de club bekend dat er geen vervolg komt aan de samenwerking met het trainersduo Sepp De Roover en Rob Nuyts. Bart Kolen is dan weer één van de spelers die zijn overeenkomst verlengde.