Links: Van Aert-fans, met Danny Van Steenbergen in het midden, in wielerstaminee De Crawaett in Lille. Rechts: Lorenz Vloemans (links) met Van Aert en zijn neef Pieter Lauwereys.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Van Aert-fans, met Danny Van Steenbergen in het midden, in wielerstaminee De Crawaett in Lille. Rechts: Lorenz Vloemans (links) met Van Aert en zijn neef Pieter Lauwereys. © RV

Superfans van Wout van Aert tellen af naar WK wielrennen: “Wie Wout zondag voor is, heeft gewonnen”

lille/herentalsWout van Aert verkeert in bloedvorm en laat komende zondag nu net de wegrit van het WK wielrennen in eigen land op het programma staan. Een unieke kans voor de Kempense topfavoriet om zich in de geschiedenisboeken te koersen. Wij polsten bij vijf fans van het eerste uur, van Wouts jeugdvriend tot de 74-jarige stichter van zijn fanclub, hoe zij naar die mogelijk historische dag toeleven. “Het is moeilijk om te zeggen of hij het gaat waarmaken. Ik weet één ding: als je hem voor bent, win je.”

  1. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
    Livios

    De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

    Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.