MATTN, Anouk Matton, staat ook op een van de stages op Sunrise.
Volledig scherm
MATTN, Anouk Matton, staat ook op een van de stages op Sunrise. © Joel Hoylaerts / Photo News

Sunrise lost eerste namen: MATTN, Da Tweekaz en andere topnamen op affiche

De organisatie van het dancefestival Sunrise op de Lilse Bergen heeft de eerste (grote) lading namen bekendgemaakt die op 26, 27 en 28 juni de duizenden festivalgangers moeten verwennen met de nodige beats. De artiesten zijn verspreid op tien verschillende stages.

 1. Lille United wint van Diest met 2-1 en promoveert voor de tweede keer op rij: “Dit is het werk van vele handen”

  Lille United wint van Diest met 2-1 en promoveert voor de tweede keer op rij: “Dit is het werk van vele handen”

  Voor de twee keer op rij, omwille van corona met enkele jaren onderbreking, heeft Lille de promotie afgedwongen. Het won in de eindronde voor bijkomende stijgers in derde nationale met 2-1 van Diest. Daarmee bereikt de nog jonge fusieclub meteen een hoogtepunt. De voldoening werd nog groter, toen vanuit Turnhout het nieuws kwam dat ook de buren de overstap naar tweede nationale maken.
 2. ASV Geel wint heel overtuigend van Blankenberge, De Kempen B stunt in Antwerpse bekerfinale
  voetbal provinciaal

  ASV Geel wint heel overtui­gend van Blankenber­ge, De Kempen B stunt in Antwerpse bekerfina­le

  De provinciale eindronden komen stilaan in een beslissende fase. In de interprovinciale eindronde schakelde ASV Geel zondagavond Blankenberge uit en zit nu in de laatste rechte lijn richting derde amateurklasse. Van tweede tot en met vierde provinciale worden de heenwedstrijden van de finalewedstrijden donderdag 18 mei om 19 uur gespeeld. Al kunnen clubs in onderling overleg het aanvangsuur aanpassen. De terugwedstrijden worden zondag afgewerkt.