De kerststal van de KWB heeft het begeven onder de storm en is niet te herstellen.
Volledig scherm
De kerststal van de KWB heeft het begeven onder de storm en is niet te herstellen. © RV

Storm Bella vernielt kerststalletje van KWB Wechel

WechelderzandeZe hadden er hard aan gewerkt en waren trots dat ze midden december hun nieuwe tijdelijke kerststal hadden klaar gekregen, de vrijwilligers van KWB Wechel. Maar helaas heeft de stal storm Bella niet overleefd.

 1. Op huizenjacht in... Kalmthout: “Deze gemeente heeft alles te bieden: natuur, gezelligheid, openbaar vervoer en veel open ruimte”
  PREMIUM
  Kalmthout

  Op huizen­jacht in... Kalmthout: “Deze gemeente heeft alles te bieden: natuur, gezellig­heid, openbaar vervoer en veel open ruimte”

  Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week in elke provincie op onderzoek met een lokale vastgoedmakelaar. Deze week in Antwerpen: Kalmthout, een oase van groen met hét natuurgebied van Vlaanderen als ideale uitlaatklep voor liefhebbers van de natuur. Wij hadden een gesprek met Nerena Ruinemans van Claessens Makelaars.
 2. Melanie krijgt coronavaccin op haar 100ste verjaardag: “Mooiste verjaardagscadeau ooit”
  PREMIUM
  Lichtaart

  Melanie krijgt coronavac­cin op haar 100ste verjaardag: “Mooiste verjaar­dags­ca­deau ooit”

  Veel geschenken heeft ze nooit gehad voor haar verjaardag. Daarvoor leefde haar familie te sober. Zaterdag kreeg Melanie Borghs wèl een verjaardagcadeau. En wat voor één. Uitgerekend op haar 100ste verjaardag kreeg Melanie als eerste bewoner van woonzorgcentrum De Witte Bergen in Lichtaart (Kasterlee) het coronavaccin toegediend. “Het beste verjaardagscadeau ooit. Hopelijk kan mijn familie nu snel terug op bezoek komen”, vertelt Melanie.
 1. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown

 2. Pick-up scheurt met brandende lading door de straten
  Play

  Pick-up scheurt met brandende lading door de straten