The Kids zakken in augustus af naar Sjockfestival
Volledig scherm
The Kids zakken in augustus af naar Sjockfestival © The Kids

Sjockfestival verwent festivalliefhebbers met kleinschalig broertje in augustus: Sjock Rebooting

LilleGeen groots Sjockfestival in Gierle binnen een kleine maand. Omwille van de welgekende redenen besloot de organisatie het festival een jaartje uit te stellen.  Toch kunnen de festivalliefhebbers in het weekend van zondag 15 augustus terecht op een mini-editie van Sjockfestival: Sjock Rebooting.

 1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.
 2. Glampingterrein Ark van Noë naast Kleine Nete loopt volledig onder water: “Bang afwachten hoe waterstand komende uren evolueert”
  Lichtaart/Kasterlee

  Glamping­ter­rein Ark van Noë naast Kleine Nete loopt volledig onder water: “Bang afwachten hoe waterstand komende uren evolueert”

  Ook in de Kempen deelt men in de klappen door het noodweer van de voorbije dagen. In Kasterlee dreigt de Kleine Nete uit haar oevers te treden. Vlak naast de rivier ligt recreatiedomein Ark van Noë. Het nagelnieuwe glampingterrein achteraan op het domein is ondergelopen en uit voorzorg werden de uitbaters verplicht de rest van het domein tijdelijk te sluiten.
 1. “Komaan Woutje, alles blijven geven”: supporters teleurgesteld maar trots na zesde plaats van Wout Van Aert
  PREMIUM
  Lille

  “Komaan Woutje, alles blijven geven”: supporters teleurge­steld maar trots na zesde plaats van Wout Van Aert

  Vurig hoopten ze op een gouden medaille. Maar die hoop veranderde in een teleurstelling over zijn zesde plaats. Toch zijn de supporters van Wout Van Aert vooral trots op wat ‘ons Woutje’ gepresteerd heeft. Wij volgden de olympische tijdrit in café ’t Vliegershof in Lille. Dat is het clublokaal van Het Vliegend Wiel, de toeristenclub waarvan Wout Van Aert als kind zelf lid was.