De woningen in de Rozenlaan zijn al gerenoveerd en worden nu ook nog negen ouderenwoningen gebouwd. Dit najaar start de heraanleg van de straat en de pleintjes.
Volledig scherm
De woningen in de Rozenlaan zijn al gerenoveerd en worden nu ook nog negen ouderenwoningen gebouwd. Dit najaar start de heraanleg van de straat en de pleintjes. © Gemeente Lille

Rozenlaan wordt in een nieuw kleedje gestoken: veel groenzones, nieuwe riolering en nieuw wegdek

Gierle/LilleNadat in de Rozenlaan in Gierle de ARK de voorbije jaren al 64 woningen renoveerde en er nu nog 9 nieuwe woningen voor ouderen bouwt, gaat het samen met de gemeente en Fluvius ook de straat zelf aanpakken. De riolering wordt vernieuwd, er komen groenzones en er komen enkele verkeersingrepen.

  1. ASV Geel kan zaterdagavond voor eigen volk de promotie naar het nationale voetbal afdwingen
    voetbal interprovinciale eindronde

    ASV Geel kan zaterdag­avond voor eigen volk de promotie naar het nationale voetbal afdwingen

    In de interprovinciale eindronde staat men voor de beslissende fase. De winnaars van de twee resterende wedstrijden zijn zeker van promotie naar derde amateurklasse. De verliezers krijgen volgende week nog een herkansing. ASV Geel, de enige Antwerpse overblijver, staat zaterdagavond voor de derde keer tegenover een West-Vlaamse tegenstander. Na Boezinge en Blankenberge is Rumbeke de uitdager van dienst.