Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Wouter Spillebeen

Politie legt familiefeest met liefst 42 volwassenen in woning stil

lilleDe politie regio Turnhout heeft zondagmiddag een groot familiefeest stilgelegd in een woning in Lille. Binnen trof de politie liefst 42 volwassenen, en nog een aantal kinderen, aan die verspreid waren over zowat alle kamers van het huis en in de tuin.

 1. Bewoners én deel personeel Lindelo ingeënt tegen corona: “Heel hard naar uitgekeken”
  PREMIUM
  Lille

  Bewoners én deel personeel Lindelo ingeënt tegen corona: “Heel hard naar uitgekeken”

  De bewoners én een deel van het personeel van het woonzorgcentrum Lindelo in Lille hebben vrijdag hun eerste prik met het coronavaccin gekregen. Alle 155 bewoners van het wzc en de 15 bewoners van de flatjes gaven daar de toelating voor. “Ik heb hier enorm hard naar uitgekeken. Bijwerkingen, die nemen we er wel bij”, lacht Hugo Van Gaver (82). Zoals verwacht zijn er meer dosissen uit één flacon te halen waardoor ook een veertigtal personeelsleden al een prikje hebben gekregen.
 1. The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alternatief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”
  Brasschaat/Vlaanderen

  The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alterna­tief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”

  De organisatoren van The Big Bounce, een muziekfestival in combinatie met (enorme) springkastelen, trekken dit voorjaar met hun concept naar Vlaamse scholen. Na twee succesvolle edities op het domein De Ster in Sint-Niklaas willen de broers Jan en Guy Pluym niet nog eens jaar zonder The Big Bounce. “Scholen mogen buiten de muren niets organiseren dus wij hopen hiermee een perfect alternatief aan te bieden”, klinkt het bij de broers.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"