Illustratiebeeld
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld © ANP

Ouders schakelen 14-jarige zoon in voor hun drugshandel: “Cannabis kweken was zijn hobby”

LilleEen echtpaar uit Wechelderzande (Lille) schakelde een opvallende werkkracht in voor de drugshandel die ze hadden opgezet: hun 14-jarige zoon. Om de kneepjes van het vak te leren, had de jongen zelfs een kweektent met negen cannabisplanten in de tuin. “Dat was zijn hobby”, vertelt de 46-jarige vader van het kind.

 1. Luxueus overnachten in de Kempense natuur? Het kan straks bij Ark Glamping: “Elke tent staat op uniek houten platform aan de rand van de vijver”
  Kasterlee/Lichtaart/Herenthout

  Luxueus overnach­ten in de Kempense natuur? Het kan straks bij Ark Glamping: “Elke tent staat op uniek houten platform aan de rand van de vijver”

  Met de nakende opening van Ark Glamping heeft Ark van Noë in Lichtaart een extra troef in handen om gasten naar het domein aan de oever van de Kleine Nete te lokken. Rondom een vijver achteraan het terrein verschijnen de komende weken zes glamping-tenten die later vergezeld zullen worden van nog eens een negental stuks. Sinds corona de wereld in zijn macht heeft, zijn zogenaamde staycations en het ontdekken van je eigen streek ‘hotter’ dan ooit tevoren. Vanaf april heeft ook Ark van Noë zijn eigen staycation-plekje in aanbod.
 1. Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel
  Play
  bizar

  Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel

 2. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"