Wout Van Aert won zaterdag Milaan-San Remo.
Volledig scherm
Wout Van Aert won zaterdag Milaan-San Remo. © BELGA

Ook supportersclub van Wout Van Aert boert goed na diens twee knappe overwinningen in Italië: “Opvallend veel interesse van Oost- en West-Vlamingen”

De twee knappe overwinningen van Wout Van Aert in Strade Bianche en Milaan-San Remo leggen ook zijn fanclub in Lille geen windeieren. Op korte tijd toonden al een veertigtal mensen interesse om zich bij de fanclub te vervoegen. “Opvallend is dat er momenteel een redelijk grote toestroom van fans uit Oost- en West-Vlaanderen is”, klinkt het bij bestuurder Peter Van Echelpoel.

 1. De coronacijfers in Lille van zaterdag 17 oktober

  De coronacij­fers in Lille van zaterdag 17 oktober

  In Lille zijn er op één dag 8 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog minder dan 5. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 22 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Lille op 133 te liggen. Omdat Lille meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'