Christophe De Geyter en Alexander Mahieu hebben een drankje ontwikkeld waarmee katers voorgoed van de baan zouden moeten zijn.
Volledig scherm
Christophe De Geyter en Alexander Mahieu hebben een drankje ontwikkeld waarmee katers voorgoed van de baan zouden moeten zijn. © Foto Vanderveken

Meteen weer fris na nachtje stappen

GIERLE/WUUSTWEZELEen avondje doorzakken en de volgende dag weer vrolijk rondhuppelen zonder kater. Het kan voortaan dankzij ondernemers Christophe De Geyter en Alexander Mahieu. Ze ontwikkelden de 'Fenix Hangover Care', een drankje dat katersymptomen doet verdwijnen. Ze zijn nu via crowdfunding op zoek naar sponsors voor de productie.

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Jarne Mols (Wezel Sport): “We beschikken over een geheel dat elke week voor de winst moet gaan”
  voetbal eerste provinciale

  Jarne Mols (Wezel Sport): “We beschikken over een geheel dat elke week voor de winst moet gaan”

  In een onvolledig klassement had Wezel Sport, samen met Kontich, het genoegen om tijdens de winterstop op de eerste plaats te prijken. In eerste provinciale werden zowat alle voorspellingen van voor de aanvang van het seizoen, ingelost. De ploegen die bovenaan staan, waren allemaal vooraf favoriet. Straks wordt het uitkijken of de Mollenaars die status kunnen bevestigen.
 2. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.