Zaakvoerster Tinne Verdonck
Volledig scherm
Zaakvoerster Tinne Verdonck © RV

Mega Speelstad in Wechelderzande sluit twee weken de deuren

De grote binnenspeeltuin Mega Speelstad in Wechelderzande (Lille) zal de komende twee weken het kinderpretpark gesloten houden. 

 1. Toeristen van ‘Het Vliegend Wiel’ startensklaar: “Volledig in’t nieuw, jammer dat we niet in groep kunnen fietsen”
  Lille

  Toeristen van ‘Het Vliegend Wiel’ startens­klaar: “Volledig in’t nieuw, jammer dat we niet in groep kunnen fietsen”

  Met een fonkelnieuwe outfit zijn de leden van de Lillse toeristenclub klaar om het nieuwe seizoen in te fietsen. Jammer genoeg zal dat de eerste weken en misschien wel maanden nog in groepjes van maximum vier personen moeten gebeuren. “De openingsrit van ons seizoen zou normaal komend weekend plaatsvinden. Dan zijn we op pad met 80 renners, jammer dat het nu anders moet”, klinkt het.
 2. Vrienden in de bres voor ‘De Smol’ die lijdt aan zeldzame botkanker: “Zijn vechtlust motiveert ons”
  Lille

  Vrienden in de bres voor ‘De Smol’ die lijdt aan zeldzame botkanker: “Zijn vechtlust motiveert ons”

  Glenn Smolderen (26) uit Lille, ‘De Smol’ voor de vrienden, vecht een verbeten strijd uit tegen een agressieve en zeldzame botkanker. Glenn ontdekte een behandeling in een privéziekenhuis in het Duitse Keulen, maar die kost veel geld. Daarom hebben zijn vrienden de vzw Steun Glenn opgericht. “Alle middelen zijn welkom om ‘De Smol’ deze strijd te laten winnen.”
 3. Miss België Celine Van Ouytsel vraagt aan bevolking zich massaal te laten vaccineren: “Weer naar het echte normaal en het nieuwe normaal vergeten!”
  Herentals

  Miss België Celine Van Ouytsel vraagt aan bevolking zich massaal te laten vaccineren: “Weer naar het echte normaal en het nieuwe normaal vergeten!”

  Net zoals jij er zo naar uitkijkt, hoopt ook Miss België Celine Van Ouytsel dat we weer snel de draad van weleer kunnen oppakken. De Herentalse roept in een videoboodschap van Eerstelijnszone Middenkempen op om de komende maanden massaal af te zakken naar de vaccinatiecentra. “Enkel zo kunnen we snel weer genieten van een terrasje of op restaurantbezoek”, beseft ze.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven