Themabeeld
Volledig scherm
Themabeeld © Politiezone Kempen Noord-Oost

Man met levenslang rijverbod is auto kwijt na positieve drugstest

Turnhout/LilleHet verkeersteam van de Politie Regio Turnhout voerde afgelopen donderdag enkele grondige verkeerscontroles uit in Turnhout en Lille. Daarbij werd een man met een levenslang rijverbod betrapt op rijden onder invloed van drugs.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Lentebraderij zoekt Vosselaarse ondernemers en verenigingen

  Lentebrade­rij zoekt Vosselaar­se onderne­mers en verenigin­gen

  Op zondag 4 juni organiseert handelaarsvereniging Ondernemend Vosselaar opnieuw haar jaarlijkse lentebraderij. De markt is elke keer opnieuw een gezellig samenzijn voor het ganse dorp... mits er voldoende ondernemers en verenigingen zijn die er een kraampje willen uitbaten en zo voor sfeer zorgen. Daarom lanceert de ondernemersraad een warme oproep aan alle Vosselaarse handelaars en verenigingen om present te tekenen om opnieuw te zorgen voor een spetterende editie. Wie interesse heeft, kan zich inschrijven via het e-loket.
  Vosselaar
 3. Café Trappisten bestaat exact honderd jaar: “Mijlpaal gevierd met allemaal bekende gezichten”

  Café Trappisten bestaat exact honderd jaar: “Mijlpaal gevierd met allemaal bekende gezichten”

  Op 23 maart 1923 opende Café Trappisten over de Abdij der Trappisten in Westmalle de deuren. De geliefde brasserie gaf donderdagavond een spetterend eeuwfeest voor haar klanten. Nadat die onder een erepoort van bakken Westmalle Dubbel waren binnengekomen, werden ze getrakteerd op drankjes en een heleboel hapjes. Ter ere van de honderdste verjaardag heeft Café Trappisten ook de eigen gin ‘1923’ uitgebracht.
  Malle