Supporters van Wout Van Aert in café 't Vliegershof
Volledig scherm
PREMIUM
Supporters van Wout Van Aert in café 't Vliegershof © Jef Van Nooten

“Komaan Woutje, alles blijven geven”: supporters teleurgesteld maar trots na zesde plaats van Wout Van Aert

LilleVurig hoopten ze op een gouden medaille. Maar die hoop veranderde in een teleurstelling over zijn zesde plaats. Toch zijn de supporters van Wout Van Aert vooral trots op wat ‘ons Woutje’ gepresteerd heeft. Wij volgden de olympische tijdrit in café ’t Vliegershof in Lille. Dat is het clublokaal van Het Vliegend Wiel, de toeristenclub waarvan Wout Van Aert als kind zelf lid was.

 1. Trainer Kris De Backer opgetogen na 0-2-derbyzege van Lille in Turnhout: “We hebben een volwassen prestatie neergezet”
  voetbal derde nationale B

  Trainer Kris De Backer opgetogen na 0-2-derbyzege van Lille in Turnhout: “We hebben een volwassen prestatie neergezet”

  Lille United heeft zijn eerste echte opsteker beet. De geel-groenen, na de fusie met VC Poederlee zijn dat de nieuwe clubkleuren, stonden met een trip naar KFC Turnhout voor de kortste verplaatsing van het seizoen. Gianni Mariën opende de score met een vrije trap en legde later het burentreffen in een beslissende plooi. Nadien deed de Lilse ervaring en collectiviteit de rest.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 3. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Willem Brouwers schenkt Lille United na spektakelwedstrijd tegen Nijlen een onverhoopt gelijkspel
  voetbal derde nationale B

  Willem Brouwers schenkt Lille United na spektakel­wed­strijd tegen Nijlen een onverhoopt gelijkspel

  Na een onwaarschijnlijke ommekeer, heeft Lille United in het burenduel tegen Nijlen een 3-3- gelijkspel uit de brand kunnen slepen. Vijf minuten na de rust kreeg thuisspeler Stig Cools rood, drie minuten later schoot Yves Peeters Nijlen naar een 1-3-voorsprong, en leek Lille op weg naar zijn eerste nederlaag. Maar in derde nationale B is elke zekerheid heel ver weg.