Supporters van Wout Van Aert in café 't Vliegershof
Volledig scherm
PREMIUM
Supporters van Wout Van Aert in café 't Vliegershof © Jef Van Nooten

“Komaan Woutje, alles blijven geven”: supporters teleurgesteld maar trots na zesde plaats van Wout Van Aert

LilleVurig hoopten ze op een gouden medaille. Maar die hoop veranderde in een teleurstelling over zijn zesde plaats. Toch zijn de supporters van Wout Van Aert vooral trots op wat ‘ons Woutje’ gepresteerd heeft. Wij volgden de olympische tijdrit in café ’t Vliegershof in Lille. Dat is het clublokaal van Het Vliegend Wiel, de toeristenclub waarvan Wout Van Aert als kind zelf lid was.

 1. Freinetschool De Vlindertuin maakt groene oase van speelplaats
  Lille

  Freinet­school De Vlinder­tuin maakt groene oase van speel­plaats

  De provincie Antwerpen wil de komende drie schooljaren zoveel mogelijk speelplaatsen vergroenen en ontharden met het project ‘maak van je school een groene oase’. In Lille schreef de school De Vlindertuin zich in. De speelplaats onderging een hele metamorfose. “Met dit projecten willen we vergroeningsprojecten haalbaar maken en vooral sneller uitvoerbaar”, zegt provincieafgevaardigde Jan De Haes (N-VA).
 2. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.