De Kempense cafébazen die het Gouverneurschap van La Trappe Trapistenbier in ontvangst mochten nemen.
Volledig scherm
De Kempense cafébazen die het Gouverneurschap van La Trappe Trapistenbier in ontvangst mochten nemen. © Peter Vanderveken

Kempense cafébazen krijgen erkenning van La Trappe Trapistenbier

Enkele Kempense cafébazen mochten met trots hun trofee van het Gourverneurschap van La Trappe Trapistenbier 2018 ontvangen. Deze prijs kregen de horeca-uitbaters nadat ze vorig jaar voldeden aan enkele strenge voorwaarden.

0 reacties

 1. Brouwer uit Herselt klopt Duvel en Karmeliet op internationale wedstrijd: “Onze ‘Silent Killer’ was met 95 op 100 het best gequoteerde bier”
  Herselt

  Brouwer uit Herselt klopt Duvel en Karmeliet op internatio­na­le wedstrijd: “Onze ‘Silent Killer’ was met 95 op 100 het best gequoteer­de bier”

  Bierfirma Stanneman verovert de wereld. Op het ‘Concours International de Lyon’ werd de Silent Killer bekroond met een gouden medaille. Iets wat meer bieren te beurt viel, maar niet met een score van maar liefst 95 op 100. “Alles samen werden er 9.300 stalen ingezonden en als je dan zo’n score haalt: dat doet wel wat met een mens”, vertelt ‘founding father’ Erwin Vermeulen. Duvel 666, Karmeliet of Averbode: ze deden het allemaal minder goed. Ook zijn Stanneman Blond gaf overigens iedereen het nakijken.
 1. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen

 2. Boze Tesla-rijdster verstoort autoshow: "De remmen werken niet"
  Play

  Boze Te­sla-rijd­ster verstoort autoshow: "De remmen werken niet"