Enkele beelden van het vernieuwde Wechelderzande.
Volledig scherm
Enkele beelden van het vernieuwde Wechelderzande. © Toon Verheijen

IN BEELD. Dorpskernvernieuwing in Wechelderzande: een indrukwekkende metamorfose voor het dorpshart

WechelderzandeDe voorbije jaren kreeg het centrum van Wechelderzande een complete make-over. Ongeveer zeven jaar na de eerste plannen werden Hof d’Intere, het centrum en Den Hert in een nieuw kleedje gestoken. 

 1. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.
 2. Vuur vernielt pittoreske schuur aan Sassenhout
  Vorselaar

  Vuur vernielt pittoreske schuur aan Sassenhout

  Aan Sassenhout in Vorselaar is donderdag kort voor de middag brand uitgebroken aan een oude schuur. De rieten dakbedekking begon om een nog onbekende reden te branden. Het vuur bracht grote schade aan. De brandweer had grote moeite om het vuur te blussen. Het riet moest verwijderd worden om de vlammen te kunnen doven. De pittoreske schuur zou op termijn dienst gaan doen als gemeenschappelijke stockageplaats voor een woonproject.