De kinderen krijgen een zingzak van de gemeente.
Volledig scherm
De kinderen krijgen een zingzak van de gemeente. © RV / Gemeente Lille

Gemeente deelt gratis zingzak uit voor nieuwjaarszangertjes

De kerst- en eindejaarsperiode nadert en dat betekent dat heel wat nieuwjaarszangertjes zich ook weer opmaken om op 31 december de straat op te trekken en met liedjes die ze zingen wat centjes of snoep te verzamelen. De gemeente trakteert de zangertjes op een gratis zingzakje.

0 reacties

 1. Vorselaar is een van de meest coronavrije plaatsen in Vlaanderen: “Maar we moeten volhouden, want morgen kan het helemaal anders zijn”
  PREMIUM
  Vorselaar

  Vorselaar is een van de meest corona­vrije plaatsen in Vlaanderen: “Maar we moeten volhouden, want morgen kan het helemaal anders zijn”

  Vorselaar telt vier besmettingen in de laatste 14 dagen en behoort met dit lage cijfer tot één van de beste leerlingen van de coronaklas. Met de nieuwe, strengere regels die voor het land werden ingevoerd legden we ons oor te luister bij enkele inwoners van het Kasteeldorp naar een verklaring voor de lage cijfers. “Een voorkeursbehandeling omdat de cijfers goed zijn? Wanneer hier alles open is en in de buurdorpen niet, dan zakt iedereen toch naar hier af en dat is niet verstandig”, merkt een inwoner op.
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Zetten Hanne en Dave een punt achter hun huwelijk of niet?
  Play
  Blind Getrouwd

  Zetten Hanne en Dave een punt achter hun huwelijk of niet?

 2. Zo werken Roemeense 'bedelben­des' in Brussel: “Een dag bedelen levert gemakke­lijk 150 euro op”
  Play
  Flikken BXL

  Zo werken Roemeense 'bedelben­des' in Brussel: “Een dag bedelen levert gemakke­lijk 150 euro op”