Bollen
Volledig scherm
© Bollen

Geld, laptop en gsm gestolen

0 reacties

 1. Eerste sportievelingen vatten ‘Willyloop’ aan: “Nog geen meter gelopen en al 8.000 euro ingezameld voor ziek voetballertje Willy (10)”
  Herentals

  Eerste sportieve­lin­gen vatten ‘Willyloop’ aan: “Nog geen meter gelopen en al 8.000 euro ingezameld voor ziek voetballer­tje Willy (10)”

  Aan de voetbalterreinen van SKS Herentals kan iedereen die het wil vanaf vandaag tot en met de laatste dag van april starten aan een looptocht of een wandeling om de zieke Willy (10) en zijn familie een financieel steuntje in de rug te geven. Deelnemers kunnen het voetballertje, dat aan leukemie lijdt, financieel steunen door hun deelname.
 2. Kempense burgemeesters gaan niet mee in rebels gedrag van Luik: “Terrassen pas openen als het mag van de federale overheid”
  PREMIUM
  Kempen

  Kempense burgemees­ters gaan niet mee in rebels gedrag van Luik: “Terrassen pas openen als het mag van de federale overheid”

  De gouverneur van de provincie Luik en enkele burgemeesters daar winden er geen doekjes op: ze zullen vanaf 1 mei toelaten dat horecazaken hun terras openen. De rebellie krijgt in de Kempen voorlopig niet meteen navolging, al is burgemeester Paul Van Miert (N-VA) van Turnhout wel duidelijk. “Een goed georganiseerde horeca is nog altijd een beter plan om de pandemie te bestrijden dan mensen ongecontroleerd naar de parken te laten gaan. Dus alsjeblieft: laat ze heropenen op 1 mei.”
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"