In Lille brandde dinsdagvoormiddag een werkplaats achteraan in de tuin van een woning volledig uit.
Volledig scherm
In Lille brandde dinsdagvoormiddag een werkplaats achteraan in de tuin van een woning volledig uit. © Jurgen Geyselings

Gebouw in tuin brandt volledig uit: “Eigenaar met brandwonden aan handen afgevoerd”

LilleAan de Kapelstraat in Lille brandde dinsdagvoormiddag een gebouw achteraan in de tuin van een woning volledig uit. De eigenaar van het pand werd met lichte brandwonden afgevoerd naar het ziekenhuis.

 1. Van een kantklosser tot een beeldhouwer: deze 7 kunstenaars zetten hun deuren open tijdens Atelier in Beeld in de Kempen
  PREMIUM
  Kempen

  Van een kantklos­ser tot een beeldhou­wer: deze 7 kunste­naars zetten hun deuren open tijdens Atelier in Beeld in de Kempen

  Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 mei vindt Atelier In Beeld voor de allereerste keer live plaats. Het hele weekend lang kan je in meer dan 1.300 ateliers over heel Vlaanderen beeldende kunst ontdekken op de plaatsen waar ze wordt gemaakt. In totaal doen zo’n 2.000 kunstenaars mee. Wij selecteerden voor jou 7 ateliers in de Kempen die je zeker moet bezoeken.
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.