Het kasteel gaat een totaal andere invulling krijgen.
Volledig scherm
Het kasteel gaat een totaal andere invulling krijgen. © RV / Gemeente Lille

Fietsdrieluik in het Land van Playsantieën

Het Land van Playsantiën ( Ranst, Zandhoven, Zoersel, Malle en Lille) wil de fietsliefhebbers deze zomer verrassen met een fietsdrieluik. 

 1. Sterke stijging van coronapatiënten in Kempense ziekenhuizen: operaties dreigen uitgesteld te moeten worden
  PREMIUM
  Kempen

  Sterke stijging van coronapa­tiën­ten in Kempense ziekenhui­zen: operaties dreigen uitgesteld te moeten worden

  De vier ziekenhuizen in de Kempen worden geconfronteerd met een sterke stijging van het aantal coronapatiënten. Voorlopig moesten nog geen operaties uitgesteld worden. “Maar als we nog meer bedden moeten reserveren voor coronapatiënten, kunnen we niet anders dan een aantal geplande operaties uit te stellen”, zegt Rudy Van Ballaer van Ziekenhuisnetwerk Kempen.
 2. Topslagerij Millevaches opent nieuwe vestigingen in Hoogstraten en Westmalle: “Alles zelf bereid met zelf gekweekte runderen op boerderij in Frankrijk”

  Topslage­rij Milleva­ches opent nieuwe vestigin­gen in Hoogstra­ten en Westmalle: “Alles zelf bereid met zelf gekweekte runderen op boerderij in Frankrijk”

  De gekende slagerij-atelier Millevaches met vestigingen op ’t Eilandje in Antwerpen en de Turnhoutsebaan in Schilde opent dit jaar nog twee nieuwe vestigingen in de Noorderkempen. De winkels openen in november op de Vrijheid in Hoogstraten en tegenover het oude gemeentehuis in Westmalle. “Het vlees, de charcuterie, de verse bereidingen: alles wordt gemaakt van onze eigen runderen van onze boerderij in Frankrijk”, vertellen Peter Van Hulle, Eric Electeur en Tom Drubbel.