Brandweerzone Taxandria. Brandweer. Stock
Volledig scherm
Brandweerzone Taxandria. Brandweer. Stock © Toon Verheijen

Brand treft bouwbedrijf Living Wood

LilleAan Achterstenhoek in Lille is zaterdagochtend kort voor 6 uur brand uitgebroken bij het bedrijf Living Wood, gespecialiseerd in houtskeletbouw. 

 1. Lillenaar Flor Van Den Eynden (20) is einde contract bij FC Eindhoven en gaat op zoek naar speelminuten: “Ik wil spelen, hier of elders”
  Buitenlands voetbal

  Lillenaar Flor Van Den Eynden (20) is einde contract bij FC Eindhoven en gaat op zoek naar speelminu­ten: “Ik wil spelen, hier of elders”

  Anderhalf jaar geleden streek Flor Van Den Eynden neer bij FC Eindhoven toen hij transfervrij overkwam van... Inter Milaan. De inmiddels 20-jarige Lillenaar ging in de Nederlandse tweede klasse op zoek naar speelminuten, maar bleef tot dusver een beetje op zijn honger zitten. En dus is de centrale verdediger duidelijk. “Ik wil spelen, hier of elders”, klinkt het.
 2. Supporters zien Belgische titels veldrijden bij mannen en vrouwen al voor vierde keer naar Lille gaan: “We verwachten allemaal dat Wout en Sanne winnen, maar het blijft speciaal”
  lille

  Supporters zien Belgische titels veldrijden bij mannen en vrouwen al voor vierde keer naar Lille gaan: “We verwachten allemaal dat Wout en Sanne winnen, maar het blijft speciaal”

  Al voor de vierde keer telt Lille met Wout Van Aert en Sanne Cant tegelijkertijd de Belgische kampioen veldrijden bij de mannen en de vrouwen. In hun thuisgemeente gaat dat in normale tijden gepaard met een groot volksfeest, maar dat zit er deze keer helaas niet in. “Zo’n dubbele titel blijft speciaal. Ze verwachten allemaal dat ze winnen, maar zo vanzelfsprekend is dat niet.”
 3. Na sluiting door corona, faling van uitbatingsvennootschap nu inbraak in Highstreet: “Voor duizenden euro’s materiaal weg”
  PREMIUM
  Hoogstraten

  Na sluiting door corona, faling van uitbatings­ven­noot­schap nu inbraak in Highstreet: “Voor duizenden euro’s materiaal weg”

  Het opsporingsbericht dat de politiezone Noorderkempen eerder op de dag verspreidde rond de inbraak in een horecazaak in Hoogstraten, gaat om de voormalige discotheek Highstreet. De daders gingen er op de dag voor Kerstmis aan de haal met duizenden euro’s aan elektronica. “Alsof het hele coronagebeuren nog niet genoeg is”, zucht Nick Jorissen.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo