Achterdeur opengebroken

 1. ‘Forsellara’, het gezelschapsspel dat Vorselaar op de kaart zet: “Kruip in de huid van diamantbewerker, start op het Marktplein en sluit af aan het kasteel”
  Vorselaar

  ‘Forsellara’, het gezel­schaps­spel dat Vorselaar op de kaart zet: “Kruip in de huid van diamantbe­wer­ker, start op het Marktplein en sluit af aan het kasteel”

  Sinds kort kunnen de Vorselaarse liefhebbers van gezelschapsspelen samen met hun medespelers een avondje plezier beleven tijdens een gloednieuw spel dat de toepasselijke naam ‘Forsellara’ meekreeg. Beleef het dorp Vorselaar zoals u het nog nooit ervaarde en maak een avontuurlijke reis door het Kasteeldorp.
 2. Actie 1.001 bomen groot succes: gezinnen uit zes gemeenten bestellen 4.509 bomen met Lille als beste leerling van de klas
  Lille/Rijkevorsel/Arendonk/Oud-Turnhout/Herselt/Herentals

  Actie 1.001 bomen groot succes: gezinnen uit zes gemeenten bestellen 4.509 bomen met Lille als beste leerling van de klas

  De eerste editie van de campagne ‘1.001 bomen’ van intercommunale IOK is een gigantisch succes geworden. In de zes gemeenten Lille, Arendonk, Oud-Turnhout, Herselt, Herentals en Rijkevorsel die aan de eerste editie deelnamen, werden maar liefst 4.507 gratis bomen besteld. De beste leerling van de klas was de gemeente Lille met 1.009 bomen ofwel 15 procent van het aantal gezinnen. “Blij verrast met dit succes. Hopelijk kunnen we dit ooit nog eens herhalen”, zegt schepen van Duurzaamheid Luc De Backer (Groen).
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?