Namah en Noah Zegers zijn samen met Bart en Heidi Wauters de inspirators van B.ART in the woods.
Volledig scherm
PREMIUM
Namah en Noah Zegers zijn samen met Bart en Heidi Wauters de inspirators van B.ART in the woods. © Toon Verheijen / RV

17-jarige Namah maakt haar droomcamping waar: overnachten in doorzichtige iglotent of tipitent in de bossen van Wechelderzande

WechelderzandeOvernachten in een igluhut speciaal uit Ijsland, een tipitent of een doorzichtige iglotent: wie het eens wil doen moet niet meer te ver zoeken. Midden in de bossen in Wechelderzande realiseerde Namah Zegers (17) met hulp van haar broer, moeder en nonkel de unieke ‘glamping resort’ B.ART in the woods. Genoemd naar haar vader Bart Zegers die in 2004 overleed. “We zijn deze zomer gestart als try-out, maar we zaten elke dag vol. We zijn blij dat mensen hier eventjes van me-time kunnen genieten”, klinkt het. Alle info op www.woodsb.art

 1. Lille United trekt zaterdagavond gehavend naar de topper tegen leider Racing Mechelen: “Genoeg kwaliteit in huis om ons mannetje te staan”
  VOETBAL DERDE NATIONALE B

  Lille United trekt zaterdag­avond gehavend naar de topper tegen leider Racing Mechelen: “Genoeg kwaliteit in huis om ons mannetje te staan”

  Met Racing Mechelen en Lille United staan zaterdagavond in derde nationale B de leider en zijn dichtste achtervolger tegenover mekaar. Het verschil bedraagt 1 punt. De bezoekers staan voor een zware uitdaging. Naast blessures en schorsingen werd de club deze week ook getroffen door corona. Zo zitten verdediger Olivier Schops en invallersdoelman Gianni Van Staay nog enkele dagen in afzondering.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.