Volledig scherm
© Photo News

Wéér testen drie PSG-spelers positief na hun terugkeer van vakantie in Ibiza

Ligue 1Het houdt niet op bij Paris Saint-Germain. Nu zijn er wéér drie nieuwe coronagevallen, dat heeft de club aangekondigd. Volgens L’Équipe gaat het deze keer om Marquinhos, Navas en Icardi. Dat brengt het totaal op zes spelers die positief getest hebben bij de Franse kampioen. Onder meer Neymar testte gisteren al positief. 

1 reactie

 • Mario Tersago

  4 maanden geleden
  Schorsen en een maand geen loon.. Als men kan feesten, moet men de gevolgen maar dragen.
 1. Ligue 1-club meldt trots dat winger bijtekent, waarna die dezelfde avond nog wordt aangehouden ‘nadat hij masturbeerde voor woonst buurvrouw’
  Ligue 1

  Ligue 1-club meldt trots dat winger bijtekent, waarna die dezelfde avond nog wordt aangehou­den ‘nadat hij masturbeer­de voor woonst buurvrouw’

  Farid El Melali (22), een winger van Ligue 1-club SCO Angers, moet voor de rechter verschijnen voor exhibitionisme. Dat heeft het persagentschap AFP vernomen bij het parket. De Algerijnse international werd maandag om 22u50 in Angers aangehouden. Op verdenking van exhibitionisme werd de voetballer in voorlopige hechtenis geplaatst. Gisteren werd hij in de namiddag vrijgelaten.
 2. ‘Fifagate’ draait uit op sisser: PSG-baas vrijgesproken, straf met uitstel voor gewezen FIFA-bobo
  Ligue 1

  ‘Fifagate’ draait uit op sisser: PSG-baas vrijgespro­ken, straf met uitstel voor gewezen FIFA-bobo

  Opluchting bij PSG. Nasser Al-Khelaïfi, de grote baas van de Parijse club en entertainmentgroep beIN Media, is door de Zwitserse justitie in Bellinzona vrijgesproken in een zaak rond televisierechten. Ook Jérôme Valcke, gewezen secretaris-generaal van de FIFA, komt er goed vanaf en krijgt slechts een celstraf van 120 dagen en boete met uitstel. Er hing het duo een effectieve gevangenisstraf van vijf jaar boven het hoofd.
 1. Vercauteren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"
  Play
  Antwerp

  Vercaute­ren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"

 2. Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!
  Play

  Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!