Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Weer hommeles in Frankrijk: Lens-fans bestormen veld en zoeken confrontatie op met supporters van Lille

Ligue 1Weer opschudding in de Ligue 1. Nu tijdens de rust van het duel tussen Lens en Rijsel: halfweg bestormden tal van thuissupporters het veld om de confrontatie op te zoeken met de bezoekende fans.

5 reacties

 • Gerda Haubourdyn

  1 maand geleden
  Is voetbal een uitlaatklep voor agressie? Speel dan zonder publiek en het stopt meteen.
 • Raul Marqués da silva

  1 maand geleden
  voetbal enkel toelaten voor toeschouwers zonder strafblad en na zo incident terug geen supporters toelaten voor enkele matchen. Het was zo rustig tijdens de corona :)
 • Sven Verfaillie

  1 maand geleden
  Veel meer dan ‘opzoeken’ gebeurd er toch niet. Moment dat de politie grasveld opkomt lopen ze allemaal weg zegt genoeg….
 • Johan Verstraeten

  1 maand geleden
  ´fans´,´supporters´? Dit heeft niets met fans of supporters te maken. Dit is gewoon krapuul dat een manier zoekt om straffeloos de orde te verstoren.
 • Gaston Van De Kerckhove

  1 maand geleden
  Beide ploegen 10 wedstrijden met gesloten deuren en - 10 in klassering
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Mama Mbappé relativeert miljonairsstatus van zoon: “Kylian is geen verkwister. We blijven kip eten met de familie in het appartementje van oma”
  4

  Mama Mbappé relati­veert miljonairs­sta­tus van zoon: “Kylian is geen verkwister. We blijven kip eten met de familie in het apparte­ment­je van oma”

  Met een salaris van circa 2 miljoen euro bruto per maand bij PSG is Kylian Mbappé (22) een van de bestbetaalde voetballers ter wereld. Maar Mbappé - vanavond tegenstander van de Rode Duivels - heeft nooit voor het geld gevoetbald, zo verklapte zijn mama Fayza Lamari aan de lezers van de Franse krant Le Parisien: “We blijven kip eten met tien mensen in het appartementje van oma.”
 3. Neymar reageert op beschuldigingen dat hij medewerkster van Nike dwong tot orale seks en weigerde mee te werken in onderzoek: “Onzinnige leugen”
  Buitenlands voetbal
  12

  Neymar reageert op beschuldi­gin­gen dat hij medewerk­ster van Nike dwong tot orale seks en weigerde mee te werken aan onderzoek: “Onzinnige leugen”

  Neymar heeft Nike van repliek gediend na het nieuws dat de beëindiging van het contract tussen het sportmerk en de Braziliaanse aanvaller vorig jaar te maken had met een aanklacht van seksuele intimidatie tegen de voetballer door een medewerkster. Hij zou bovendien geweigerd hebben mee te werken aan een intern onderzoek. “Een onzinnige leugen”, zo schrijft hij op zijn Instagram-account. “De waarheid zal zegevieren.”