Mbappé verlaat samen met Hakimi het restaurant La Môme Plage tijdens het filmfestival van Cannes.
Volledig scherm
Mbappé verlaat samen met Hakimi het restaurant La Môme Plage tijdens het filmfestival van Cannes. © Photo News

“Trakteer jij, Kylian?”: Mbappé viert weeksalaris van 764.000 euro in Cannes, UEFA niet onder indruk van Spaanse klacht

Ligue 1“Betaal jij de drank, Kylian?” Niet dat PSG-flankverdediger Achraf Hakimi (23) een sukkelaar is, maar wanneer je enkele dagen op vakantie bent met Kylian Mbappé (23) even na diens contractverlenging onder astronomische voorwaarden, verwacht je toch al eens een traktatie. Samen met nog enkele andere vrienden trok het PSG-duo naar de Azurenkust, waar ze onder andere het filmfestival van Cannes bezochten.

7 reacties

 • jean-paul cannaert

  1 maand geleden
  Wraakroepende bedragen - en we moeten op tv nog betalen om,die gasten te zien spelen. Brood en Spelen zeker?
 • jozef van riel

  1 maand geleden
  Dat een speler meegeniet van de rijkdom van een ploeg, is maar normaal. Maar dat een ploeg welke reeds jaren met torenhoge schulden zit met zo’n bedragen afkomt, is wraakroepend!!
 • Cindy Velez Gutierrez

  1 maand geleden
  UEFA wordt gerund door de PETROL dollars, van FAIRPLAY is er geen sprake van. MONEY talks en dat is het enige dat telt. Waarde en normen zijn ver te zoeken bij CEFERIN en Co! Het wordt tijd dat de Europese voetbal verdedigd wordt door de Europese wetgeving.
 • Marcus Camps

  1 maand geleden
  Gooi die fairplay regels eens snel in de vuilbak. Als die Arabieren ons honderden miljoenen korting willen geven op onze olierekening is dat enkel maar meegenomen. Als een ploeg schulden maakt, is dat enkel maar een probleem als deze niet aangezuiverd worden of de rekeningen niet worden betaald. Voor de rest !? Je m'en fous ...
 • Jan Karmeliet

  1 maand geleden
  Mbappe wordt nooit een grote voetballer als hij blijft als een klein verwend kind bij PSG voetballen. Zal nooit een gouden bal of Champions League winnen. Als hij denkt te kunnen verkassen als hij 28 jaar is dan is het te laat.
 1. Lyon-fan die glazen flesje op hoofd Payet gooit, krijgt even later zelf een klap van collega-supporter
  Play
  Ligue 1
  3

  Lyon-fan die glazen flesje op hoofd Payet gooit, krijgt even later zelf een klap van collega-supporter

  Een beeld dat gretig de ronde doet op de sociale media. De ‘supporter’ die zondagavond een glazen flesje gooide tegen het hoofd van Dimitri Payet, waardoor de match Lyon-Marseille al na 4 minuten gestaakt werd, kreeg tijdens het oponthoud erna een klap van een collega-fan. Het parket besliste maandagavond de aanhouding van de man van 32 te verlengen, vandaag verschijnt hij voor de correctionele rechtbank in Lyon wegens gewapend geweld.
 2. “Mijn reactie was te macho”: Wanda Nara slaat mea culpa, maar ook PSG heeft het nu wel gehad met Icardi
  Ligue 1
  1

  “Mijn reactie was te macho”: Wanda Nara slaat mea culpa, maar ook PSG heeft het nu wel gehad met Icardi

  PSG, de club waar het nooit rustig is. Een trainer die velen al bij Manchester United zien, de beste speler die straks naar Real zou gaan, de absolute ster die er moeilijk aardt - zelfs het vrouwenteam weet Pochettino, Mbappé of Messi in de schaduw te zetten, zie het verkwikkende verhaal rond de vermeende aanval van Hamraoui op ploegmaat Diallo. En dan is er nog de constante stroom aan verhalen rond de explosieve relatie tussen spits Mauro Icardi (28) en zijn vrouw annex makelaar, Wanda Nara (34). Inmiddels weer samen nadat ze vorige maand nog (even) uit elkaar waren. In Parijs zijn ze de spits, die door de crisis enkele matchen miste, stilaan liever kwijt dan rijk.