Mbappé verlaat samen met Hakimi het restaurant La Môme Plage tijdens het filmfestival van Cannes.
Volledig scherm
Mbappé verlaat samen met Hakimi het restaurant La Môme Plage tijdens het filmfestival van Cannes. © Photo News

“Trakteer jij, Kylian?”: Mbappé viert weeksalaris van 764.000 euro in Cannes, UEFA niet onder indruk van Spaanse klacht

Ligue 1“Betaal jij de drank, Kylian?” Niet dat PSG-flankverdediger Achraf Hakimi (23) een sukkelaar is, maar wanneer je enkele dagen op vakantie bent met Kylian Mbappé (23) even na diens contractverlenging onder astronomische voorwaarden, verwacht je toch al eens een traktatie. Samen met nog enkele andere vrienden trok het PSG-duo naar de Azurenkust, waar ze onder andere het filmfestival van Cannes bezochten.

7 reacties

 • jean-paul cannaert

  1 maand geleden
  Wraakroepende bedragen - en we moeten op tv nog betalen om,die gasten te zien spelen. Brood en Spelen zeker?
 • jozef van riel

  1 maand geleden
  Dat een speler meegeniet van de rijkdom van een ploeg, is maar normaal. Maar dat een ploeg welke reeds jaren met torenhoge schulden zit met zo’n bedragen afkomt, is wraakroepend!!
 • Cindy Velez Gutierrez

  1 maand geleden
  UEFA wordt gerund door de PETROL dollars, van FAIRPLAY is er geen sprake van. MONEY talks en dat is het enige dat telt. Waarde en normen zijn ver te zoeken bij CEFERIN en Co! Het wordt tijd dat de Europese voetbal verdedigd wordt door de Europese wetgeving.
 • Marcus Camps

  1 maand geleden
  Gooi die fairplay regels eens snel in de vuilbak. Als die Arabieren ons honderden miljoenen korting willen geven op onze olierekening is dat enkel maar meegenomen. Als een ploeg schulden maakt, is dat enkel maar een probleem als deze niet aangezuiverd worden of de rekeningen niet worden betaald. Voor de rest !? Je m'en fous ...
 • Jan Karmeliet

  1 maand geleden
  Mbappe wordt nooit een grote voetballer als hij blijft als een klein verwend kind bij PSG voetballen. Zal nooit een gouden bal of Champions League winnen. Als hij denkt te kunnen verkassen als hij 28 jaar is dan is het te laat.
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. De topaanwinsten van PSG: het gaat er niet altijd even goed mee
  Ligue 1
  1

  De topaanwin­sten van PSG: het gaat er niet altijd even goed mee

  Daar stonden ze dan, op 14 augustus, broederlijk naast elkaar op het podium in het Parc des Princes: Achraf Hakimi, Georginio Wijnaldum, Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos en Lionel Messi. De vijf topaanwinsten die PSG nóg sterker moesten maken. Die eíndelijk eens de Champions League moesten winnen voor het team van Mauricio Pochettino. Dat laatste kan nog steeds, maar tweeëneenhalve maand na hun voorstelling blijkt het voor het leeuwendeel van de nieuwkomers toch niet te lopen volgens plan. Een stand van zaken.