De basiself van PSG voor de topper tegen Marseille. Het is dus niet duidelijk of het om een van deze spelers gaat.
Volledig scherm
De basiself van PSG voor de topper tegen Marseille. Het is dus niet duidelijk of het om een van deze spelers gaat. © Photo News

Portefeuille van PSG-speler gestolen in Parijse prostitutiewijk

Ligue 1Een speler van PSG, van wie de identiteit niet bekend is, is gisteravond het slachtoffer geworden van een diefstal in zijn eigen wagen in het Bois de Boulogne, een prostitutiewijk in het westen van Parijs. Zijn portefeuille werd meegenomen.

2 reacties

 • Paulus de Mos

  1 maand geleden
  Denk je als eerlijke straatschuimer een keer een klapper te maken met een voetbalmiljonair heeft die vrek maar 200 Euro bij zich Hij had net zo goed of beter een bouwvakker kunnen beroven na een zwart klusje
 • Jeroen Maes

  1 maand geleden
  Wat een raar verhaal. De dief afgezet op een specifieke locatie in ruil van de gsm. Zeer geloofwaardig. Dat die speler het risico nam met de dief rond te rijden.
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.