Evra viert op de rug van Benzema een goal van de spits in het shirt van de nationale ploeg.
Volledig scherm
Evra viert op de rug van Benzema een goal van de spits in het shirt van de nationale ploeg. © Photo News

Patrice Evra doet boekje over Franse nationale ploeg open na uitspraak bondsvoorzitter: “Als een zwarte scoort, juicht iedereen”

Voetbal“Racisme in de sport, en zeker in het voetbal, bestaat niet. Of toch zo goed als niet. Het bewijs: als een zwarte scoort, juicht iedereen.” Dixit de Franse bondsvoorzitter Noël Le Graët, als reactie op het incident in de recent ontspoorde PSG - Marseille. Woorden die bij Patrice Evra (39), gewezen Frans international, kwaad bloed zetten. Hij sleurt er ineens de vroegere gedragscode bij de Franse nationale ploeg door.

 1. Ligue 1-club meldt trots dat winger bijtekent, waarna die dezelfde avond nog wordt aangehouden ‘nadat hij masturbeerde voor woonst buurvrouw’
  Ligue 1

  Ligue 1-club meldt trots dat winger bijtekent, waarna die dezelfde avond nog wordt aangehou­den ‘nadat hij masturbeer­de voor woonst buurvrouw’

  Farid El Melali (22), een winger van Ligue 1-club SCO Angers, moet voor de rechter verschijnen voor exhibitionisme. Dat heeft het persagentschap AFP vernomen bij het parket. De Algerijnse international werd maandag om 22u50 in Angers aangehouden. Op verdenking van exhibitionisme werd de voetballer in voorlopige hechtenis geplaatst. Gisteren werd hij in de namiddag vrijgelaten.
 1. De spectaculaire zege van Beerschot tegen KV Mechelen
  Play

  De spectacu­lai­re zege van Beerschot tegen KV Mechelen

 2. Club komt niet verder dan gelijkspel bij Moeskroen
  Play

  Club komt niet verder dan gelijkspel bij Moeskroen