Volledig scherm
© AFP
3
EINDE
2
 • Diego Carlos 22'
 • Abdul Majeed Waris 44'
 • Dani Alves 52'
 • Dani Alves 19'
 • Metehan Güclü 89'

Ook in Nantes loopt het mis: PSG heeft titel nog steeds niet beet na nieuwe wanvertoning

Ligue 1Dan nóg maar een paar dagjes wachten. Ook in Nantes kon Paris Saint-Germain zich niet verzekeren van de Franse landstitel. Een B-elftal ging in de havenstad de boot in: 3-2. Zondagavond komt AS Monaco op bezoek in het Parc des Princes. vierde keer, goede keer?

 1. Montpellier-middenvelder Junior Sambia niet langer in coma nadat hij ernstige symptomen van het coronavirus vertoonde
  Ligue 1

  Montpel­lier-middenvel­der Junior Sambia niet langer in coma nadat hij ernstige symptomen van het coronavi­rus vertoonde

  Geruststellend nieuws uit Frankrijk. Montpellier-middenvelder Junior Sambia (23) is uit z’n kunstmatige coma gehaald. De Fransman werd eerder deze week opgenomen op de intensieve zorg met ernstige symptomen van het coronavirus en moest zelfs in een kunstmatige coma. Hij werd ook aan de beademing gelegd, maar ondertussen zou hij opnieuw zelfstandig kunnen ademen.
 2. Jonathan David na recordtransfer naar Lille op zoek naar zichzelf: “Zijn seizoensbegin was barslecht”
  Ligue 1

  Jonathan David na record­trans­fer naar Lille op zoek naar zichzelf: “Zijn seizoensbe­gin was barslecht”

  Voor 32 miljoen trok Jonathan David deze zomer van AA Gent naar Lille. Daarmee werd zijn transfer de duurste ooit in de geschiedenis van de Jupiler Pro League, en ook de Franse club tastte nooit eerder zo diep in de buidel. Maar na vijf matchen ogen zijn statistieken bedroevend: nul goals en evenveel assists. Waarom wil het maar niet lukken voor de 20-jarige recordtransfer? Of barst hij zondagmiddag los tegen Straatsburg?
 1. Angel Di Maria betrapt op spuwen als aanstoker van massale vechtpartij in PSG - Marseille
  Play
  Ligue 1

  Angel Di Maria betrapt op spuwen als aanstoker van massale vechtpar­tij in PSG - Marseille

  Nadat Neymar en Alvaro Gonzalez aanvankelijk tot de grootste zondaars van de massale vechtpartij in PSG - Marseille uitgeroepen werden, komt ook Angel Di Maria in nauwe schoentjes terecht. Op nieuwe beelden is te zien hoe de Argentijn spuwt naar de verdediger van Marseille en zo als aanstoker geïdentificeerd wordt. Zeker in voetbal tijdens corona en strenge Covid 19-protocollen, mag Di Maria zich opmaken voor een lange schorsing.
 1. PORTRET. Diego Maradona, geniale voetballer die ten onder ging aan drank en drugs
  Play

  PORTRET. Diego Maradona, geniale voetballer die ten onder ging aan drank en drugs

 2. Real Madrid klopt Inter: herbekijk hier de belangrijkste fases
  Play

  Real Madrid klopt Inter: herbekijk hier de belangrijk­ste fases