EPA
Volledig scherm
© EPA

Neymar tekent nieuw contract van 30 miljoen per jaar, PSG mikt ook op Sergio Ramos en hoopt nog op Messi

Ligue 1De Braziliaanse aanvaller Neymar heeft zijn contract tot 2025 in de Franse hoofdstad verlengd. PSG werd eerder deze week nog uitgeschakeld in de halve finale van de Champions League. Neymar krijgt wel geen forse opslag. De cijfertjes blijven ongeveer hetzelfde. 

12 reacties

 • Ben Van Steenwinkel

  2 maanden geleden
  In voetbal is blijkbaar meer te verdienen dan in schoonduiken. Ik zou hem wel in mijn ploeg willen, ondanks alles.
 • Marcel Lion

  2 maanden geleden
  Het is niet omdat je dure spelers hebt dat alles top is. Die prima donna’s zijn geen échte teamspelers heeft Neymar zelf nog eens bewezen deze week tegen Manu. Als Messi niet goed ondersteund is, is hij ook nergens.
 • Eddy Van De Velde

  2 maanden geleden
  En dan heeft men de mond vol van fair play en gelijkheid.
 • Jos Vannuffelen

  2 maanden geleden
  Met zo een ploeg niet eens kampioen in Frankrijk. Wat een schande. Net Mar en Mbappé elk jaar hetzelfde. Altijd geblesseerd als het money time is.
 • Wim Gijs

  2 maanden geleden
  Jammer, had hem graag terug bij Barca gezien... Bij PSG komt hij echt niet tot z'n recht. Alleen is de vraag wat met Barca natuurlijk, ze blijven precies aan die Superleague hangen en dan hoop ik echt dat de UEFA en zware sancties oplegt, ook al is het de club van mijn hart.
 1. Neymar reageert op beschuldigingen dat hij medewerkster van Nike dwong tot orale seks en weigerde mee te werken in onderzoek: “Onzinnige leugen”
  Buitenlands voetbal
  12

  Neymar reageert op beschuldi­gin­gen dat hij medewerk­ster van Nike dwong tot orale seks en weigerde mee te werken aan onderzoek: “Onzinnige leugen”

  Neymar heeft Nike van repliek gediend na het nieuws dat de beëindiging van het contract tussen het sportmerk en de Braziliaanse aanvaller vorig jaar te maken had met een aanklacht van seksuele intimidatie tegen de voetballer door een medewerkster. Hij zou bovendien geweigerd hebben mee te werken aan een intern onderzoek. “Een onzinnige leugen”, zo schrijft hij op zijn Instagram-account. “De waarheid zal zegevieren.”