EPA
Volledig scherm
© EPA

Neymar tekent nieuw contract van 30 miljoen per jaar, PSG mikt ook op Sergio Ramos en hoopt nog op Messi

Ligue 1De Braziliaanse aanvaller Neymar heeft zijn contract tot 2025 in de Franse hoofdstad verlengd. PSG werd eerder deze week nog uitgeschakeld in de halve finale van de Champions League. Neymar krijgt wel geen forse opslag. De cijfertjes blijven ongeveer hetzelfde. 

12 reacties

 • Ben Van Steenwinkel

  1 maand geleden
  In voetbal is blijkbaar meer te verdienen dan in schoonduiken. Ik zou hem wel in mijn ploeg willen, ondanks alles.
 • Marcel Lion

  1 maand geleden
  Het is niet omdat je dure spelers hebt dat alles top is. Die prima donna’s zijn geen échte teamspelers heeft Neymar zelf nog eens bewezen deze week tegen Manu. Als Messi niet goed ondersteund is, is hij ook nergens.
 • Eddy Van De Velde

  1 maand geleden
  En dan heeft men de mond vol van fair play en gelijkheid.
 • Jos Vannuffelen

  1 maand geleden
  Met zo een ploeg niet eens kampioen in Frankrijk. Wat een schande. Net Mar en Mbappé elk jaar hetzelfde. Altijd geblesseerd als het money time is.
 • Wim Gijs

  1 maand geleden
  Jammer, had hem graag terug bij Barca gezien... Bij PSG komt hij echt niet tot z'n recht. Alleen is de vraag wat met Barca natuurlijk, ze blijven precies aan die Superleague hangen en dan hoop ik echt dat de UEFA en zware sancties oplegt, ook al is het de club van mijn hart.
 1. ‘Fifagate’ draait uit op sisser: PSG-baas vrijgesproken, straf met uitstel voor gewezen FIFA-bobo
  Ligue 1

  ‘Fifagate’ draait uit op sisser: PSG-baas vrijgespro­ken, straf met uitstel voor gewezen FIFA-bobo

  Opluchting bij PSG. Nasser Al-Khelaïfi, de grote baas van de Parijse club en entertainmentgroep beIN Media, is door de Zwitserse justitie in Bellinzona vrijgesproken in een zaak rond televisierechten. Ook Jérôme Valcke, gewezen secretaris-generaal van de FIFA, komt er goed vanaf en krijgt slechts een celstraf van 120 dagen en boete met uitstel. Er hing het duo een effectieve gevangenisstraf van vijf jaar boven het hoofd.