't Ging er heftig aan toe in het slot van de match: links duw- en trekwerk tussen enkele kemphanen, rechts een uitwisseling tussen Neymar en Álvaro.
Volledig scherm
't Ging er heftig aan toe in het slot van de match: links duw- en trekwerk tussen enkele kemphanen, rechts een uitwisseling tussen Neymar en Álvaro. © AFP/AP

Neymar nu toch berouwvol na PSG - Marseille met vijf rode kaarten: “Ik betreur mijn haatgevoelens”

Ligue 1Hommeles in de altijd beladen clash tussen PSG en Marseille. De clash ontaardde in blessuretijd volledig met een opstoot die resulteerde in vijf rode kaarten. Ook Neymar blies de aftocht na minutenlang bekvechten met de Spaanse verdediger Alvaro González. De eerste reactie van de Braziliaan achteraf: “Ik heb er alleen spijt van dat ik niet in zijn gezicht geslagen heb.” Een dag later kijkt hij toch in eigen boezem. PSG liet weten dat het haar Braziliaanse ster volledig steunt.

13 reacties

 • Dirk Delaere

  6 maanden geleden
  Neymar, ieder keer als het niet loopt zals hij het graag wil maakt hij problemen, en legt dan de schuld bij anderren. Een goede voetballer? Vaak, maar als persoon niet te genieten.
 • Dirk Dierckx

  6 maanden geleden
  Levenslang schorsen, in het wielrennen zouden ze niet zo mals zijn.
 • HENDRIK WECKSELER

  6 maanden geleden
  Typisch Neymar verliezen en dan onder het mom van racisme een vechtpartij goedpraten dat is tegenwoordig gemakkelijk ruzie en er is zogezegd een racist in het spel kijkt men iemand aan dan heb je een aanklacht voor seksueel ontoelaatbaar gedrag aan je been ongelooflijk de tijd waarin we leven waar niks nog gezegd mag worden zonder dat de wereld in vuur en vlam gezet word
 • Alex Bervoets

  6 maanden geleden
  Dit zijn dan rolmodellen voor onze jeugd: vetbetaalde volwassenen die zich gedragen als een stelletje kleuters.
 • jozef van riel

  6 maanden geleden
  Tja Paul. PSV heeft gisteren wel gewonnen hé! Of bedoel je PSG??
 1. Angel Di Maria betrapt op spuwen als aanstoker van massale vechtpartij in PSG - Marseille
  Play
  Ligue 1

  Angel Di Maria betrapt op spuwen als aanstoker van massale vechtpar­tij in PSG - Marseille

  Nadat Neymar en Alvaro Gonzalez aanvankelijk tot de grootste zondaars van de massale vechtpartij in PSG - Marseille uitgeroepen werden, komt ook Angel Di Maria in nauwe schoentjes terecht. Op nieuwe beelden is te zien hoe de Argentijn spuwt naar de verdediger van Marseille en zo als aanstoker geïdentificeerd wordt. Zeker in voetbal tijdens corona en strenge Covid 19-protocollen, mag Di Maria zich opmaken voor een lange schorsing.
 1. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

 2. Clement na nederlaag op Sclessin: "Het wordt heel bizar"
  Play

  Clement na nederlaag op Sclessin: "Het wordt heel bizar"