't Ging er heftig aan toe in het slot van de match: links duw- en trekwerk tussen enkele kemphanen, rechts een uitwisseling tussen Neymar en Álvaro.
Volledig scherm
't Ging er heftig aan toe in het slot van de match: links duw- en trekwerk tussen enkele kemphanen, rechts een uitwisseling tussen Neymar en Álvaro. © AFP/AP

Neymar nu toch berouwvol na PSG - Marseille met vijf rode kaarten: “Ik betreur mijn haatgevoelens”

Ligue 1Hommeles in de altijd beladen clash tussen PSG en Marseille. De clash ontaardde in blessuretijd volledig met een opstoot die resulteerde in vijf rode kaarten. Ook Neymar blies de aftocht na minutenlang bekvechten met de Spaanse verdediger Alvaro González. De eerste reactie van de Braziliaan achteraf: “Ik heb er alleen spijt van dat ik niet in zijn gezicht geslagen heb.” Een dag later kijkt hij toch in eigen boezem. PSG liet weten dat het haar Braziliaanse ster volledig steunt.

 1. Jonathan David na recordtransfer naar Lille op zoek naar zichzelf: “Zijn seizoensbegin was barslecht”
  Ligue 1

  Jonathan David na record­trans­fer naar Lille op zoek naar zichzelf: “Zijn seizoensbe­gin was barslecht”

  Voor 32 miljoen trok Jonathan David deze zomer van AA Gent naar Lille. Daarmee werd zijn transfer de duurste ooit in de geschiedenis van de Jupiler Pro League, en ook de Franse club tastte nooit eerder zo diep in de buidel. Maar na vijf matchen ogen zijn statistieken bedroevend: nul goals en evenveel assists. Waarom wil het maar niet lukken voor de 20-jarige recordtransfer? Of barst hij zondagmiddag los tegen Straatsburg?
 1. Matchwinnaar Refaelov: "Heel België mag trots zijn"
  Play

  Matchwin­naar Refaelov: "Heel België mag trots zijn"

 2. Mourinho nederig na verlies tegen Antwerp: "Beste ploeg won"
  Play

  Mourinho nederig na verlies tegen Antwerp: "Beste ploeg won"